Antena 3 CNN High Tech S-a deschis cea mai mare sală de jocuri video în Tokyo (VIDEO)

S-a deschis cea mai mare sală de jocuri video în Tokyo (VIDEO)

S-a deschis cea mai mare sală de jocuri video în Tokyo (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Videonews
16 Sep 2010   •   23:20

În capitala Japoniei s-a deschis, joi, cel mai mare salon de jocuri video din Asia. Adevăraţii împătimiţi ai jocurilor video testează toate inovaţiile din domeniu.

La Tokyo Game Show se vorbeşte puţin şi se joacă mult. Vizitatorii testează de zor ultimele invenţii ale celor 150 de companii care îşi prezintă ofertele. Jocul lansat de Microsoft s-a bucurat de o primire extraordinară din partea publicului. Şi a înregistrat vânzări de 200 de milioane de dolari numai în prima zi.

"Prima zi este un început extraordinar pentru noi şi cred că arată susţinerea pentru consola noastră." a declarat Phil Spencer, vice-preşedinte Microsoft game Studios.

Adversarul redutabil este noul PlayStation Move, jocul lansat, miercuri, de Sony. Unii utilizatori îl preferă pentru că, spun ei, şterge graniţele între lumea reală şi cea virtuală. Joystickul şi tastatura devin de domeniul trecutului. "Move" funcţionează cu ajutorul unor senzori care transpun fiecare mişcare umană în universul jocului.

Jocurile 3D şi PlayStation Move Controller sunt cele mai importante pentru Sony Computer Entertainment în acest an. Utilizatorii pot să se mişte liber şi să se joace uitându-se la televizorul 3D şi ţinând în mână noul controller.

Per total, invenţiile prezentate în Tokyo merg pe două direcţii: 3D şi socializare. Adică, jocurile video care vor revoluţiona piaţa în următoare luni sunt în relief şi permit pot fi jucate în reţea. La Tokyo Game Show 2010 sunt aşteptaţi 180 de mii de vizitatori.

Observator

 

×
Subiecte în articol: jocuri video japonia Tokyo
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close