Antena 3 CNN High Tech Schimbări importante pe Facebook înainte de alegeri! Mark Zuckerberg a făcut anunțul așteptat de mulți

Schimbări importante pe Facebook înainte de alegeri! Mark Zuckerberg a făcut anunțul așteptat de mulți

Apar noi schimbări pe Facebook. Utilizatorii vor putea să dezactiveze reclamele politice, a anunțat CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.

Schimbări importante pe Facebook înainte de alegeri! Mark Zuckerberg a făcut anunțul așteptat de mulți
Sursa foto: Pixabay.com
17 Iun 2020   •   11:16

„Toată lumea vrea să vadă politicienii trași la răspundere pentru ceea ce declară - și știu că mulți oameni vor ca noi să moderăm și înlăturăm din conținutul postat de aceștia”, a scris Zuckerberg într-un editorial pentru USA Today.

Zuckerberg spune că această modificare vine în ajutorul celor care sunt deja hotărâți cu cine vor să voteze la alegeri și nu mai doresc să vadă reclame politice. Totuși, fondatorul companiei atrage atenția cât de important e ca toată lumea să meargă la vot și să-i încurajeze și pe alții să facă același lucru. "Votul este voce. Este singura cea mai puternică expresie a democrației", a spus el.

Noua funcție va fi implementată chiar începând de miercuri, pentru unii utilizatori, iar pentru alții va fi disponibilă în următoarele săptămâni. Astfel, utilizatorilor li se va permite dezactivarea reclamelor despre subiecte politice, sociale și electorale venite din partea candidaților și a altor organizații cu caracter politic.

Mark Zuckerberg a mai afirmat că Facebook va continua să depună eforturi pentru combaterea intervențiilor străine în alegeri prin urmărirea și închiderea conturilor false. Compania a înlăturat 3,3 miliarde de conturi false în 2018 și 5,4 miliarde anul trecut până în luna noiembrie.


 

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg Facebook
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close