Antena 3 High Tech Tehnologia ne poate ţine de cald. Plasmele radiante cu infraroşu, o nouă metodă de încălzire

Tehnologia ne poate ţine de cald. Plasmele radiante cu infraroşu, o nouă metodă de încălzire

de Antena3.ro    |    02 Oct 2011   •   23:26
Tehnologia ne poate ţine de cald. Plasmele radiante cu infraroşu, o nouă metodă de încălzire
Sursa foto: Foto: Videonews

Fără subvenţii, la iarnă ne poate ţine de cald tehonologia. Plasmele radiante cu infraroşu sau tablourile care emană căldură sunt doar câteva dintre noile alternative la caloriferele electrice, care cresc factura la curent. Este la fel de adevărat însă că tehnolgia costă.

Românii rămaşi fără subvenţie caută soluţii ca să plătească cât mai puţin.

Simple, colorate, cu modele sobre sau special create pentru camere de copii, plasmele radiante sunt în acelaţi timp utile şi o modalitate de a decora locuinţa.

Preţul unui astfel de panou porneşte de la 875 de lei, dar poate ajunge şi la 4.000 de lei, în funcţie de model. Producătorii au montat chiar şi cristale Swarovski! Sunt mai cumpe decât caloriferele electrice, dar investiţia se amortizează destul de repede.

Plasmele radiante cu infraroşu şi tablourile care încălzesc camerele sunt din ce în ce mai populare la noi. Cererea pentru aceste sisteme s-a dublat faţă de anul trecut. Piaţa a ajuns la şapte milioane de euro şi continuă să crească.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close