Antena 3 CNN Life LOTO. A câştigat la loto, însă a murit după câteva ore. Gestul nebunesc pe care îl făcuse de bucuria că va fi bogat

LOTO. A câştigat la loto, însă a murit după câteva ore. Gestul nebunesc pe care îl făcuse de bucuria că va fi bogat

LOTO. A câştigat la loto, însă a murit după câteva ore. Gestul nebunesc pe care îl făcuse de bucuria că va fi bogat
26 Iul 2018   •   12:14

LOTO Incident incredibil în Canada. Justin Reiter, din Canada, un tânăr pasionat de aur a dat lovitura la loto 6/49. El a cîştigat 600.000 de dolari şi a decis ca celebrarea sa să nu fie una banală, scrie fanatik.ro

LOTO Canadianul a luat o decizie şocantă. El a decis să îşi placheze cu aur testiculele pentru a celebra suma imensă cîştigată la loterie. Apropiaţii acestuia au declarat că tînărul era pasionat de filmul Goldmember, o parodie a lui Austin Powers în care protagonistul, un criminal, colorează părţile corpului victimelor în aur.

LOTO El a împrumutat o maşină specială de placat aur prin care să îşi satisfacă nebunia. După 12 ore de la operaţiune, Justin s-a simţit rău şi a mers la spital. Acolo, starea lui s-a înrăutăţit şi a decedat. Cauza morţii a fost otrăvirea cu plumbul din vopsea.

LOTO Doctorul Ian Joseffson de la Alberta Community Hospital unde a ajuns Justin atenţionează faptul că tinerii încearcă din ce în ce mai multe operaţiuni periculoase pe pielea lor pentru a ieşi în evidenţă.

 

×
Subiecte în articol: loto castigator Loto poveste virala
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close