Antena 3 CNN Life A hotărât să slăbească după ce prietenii fiului său au râs de ea. Cum a reușit o femeie să dea jos 70 de kilograme

A hotărât să slăbească după ce prietenii fiului său au râs de ea. Cum a reușit o femeie să dea jos 70 de kilograme

A hotărât să slăbească după ce prietenii fiului său au râs de ea. Cum a reușit o femeie să dea jos 70 de kilograme
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Mai 2017   •   16:02

Când prietenii fiului ei au râs de ea pentru că era prea grasă, o mamă din Australia a decis să ia niște măsuri. La 37 de ani, femeia cântărea 130 de kilograme și a decis să facă niște schimbări în legătură cu stilul ei de viață.  

Potrivit Unica.ro, orele petrecute în sala de sport și eliminarea a patru alimente din dieta ei, au ajutat-o să facă progrese semnificative. După patru ani de efort, corpul lui Casey Gemmell arată cu total diferit.

Casey a decis să încerce o aplicație numită „alergător de 5 kilometri”. „Aplicația promitea că, în doar opt săptămâni, transformă pe cineva dintr-o catastrofă într-o persoană care poate alerga cinci kilometri pe zi”, povestea australianca.

Sportul nu a fost singurul aspect al pierderii în greutate. Casey a luat, de asemenea, decizia de a face unele schimbări majore în dieta sa. Femeia a scos definitiv din alimentașie brânza, pastele, pâinea și sucurile. Toate aceste alimente sunt bogate în carbohidrați, zahăr și sare.

Deși a fost dificil să se adapteze la noul regim, rezultatele au început să apară chiar după primele luni de dietă. Reușea să iasă mai ușor din mașină, nu mai avea nevoie de prelungiri ale centurii de siguranță în avion și se putea încadra în ceea ce ea considera „haine normale pentru oameni”.

Primii pași au fost cei mai grei, însă Casey a reușit să slăbească nu mai puțin de 70 de kilograme.

Acum, femeia aleargă în aer liber de trei sau patru ori pe săptămână și merge la sala de sport de cinci ori pe săptămână. În ciuda faptului că a slăbit, Casey Gemmell și-a păstrat motivația și nu renunță la stilul de viață sănătos.

×
Subiecte în articol: kilograme alimente dieta femeie efort sport
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close