Antena 3 CNN Life Anca, proprietara unei cabane din Parâng s-a filmat în zăpadă în costum de baie

Anca, proprietara unei cabane din Parâng s-a filmat în zăpadă în costum de baie

Anca Șamanca este o cabanieră din zona Parâng care a reușit să facă senzație în zăpadă în plină iarnă cu temperaturi sub 0 grade.

Anca, proprietara unei cabane din Parâng s-a filmat în zăpadă în costum de baie
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Dec 2021   •   11:21

Femeia a ieșit în costum de baie și a început să alerge prin zăpadă.

Imaginile vorbesc de la sine, deși internauții s-au întrebat cum de a avut curaj să se expună fără haine la temperaturi scăzute.

Schimbări bruște de temperatură de la o zi la alta

Temperatura va fi în scădere treptată în primele zile, astfel că pe 8 decembrie vremea va fi rece pentru această dată, cu o medie pentru întreaga zonă montană de -4 grade și minime de -8...-6 grade. După această zi rece, se va reveni la o medie ușor pozitivă a temperaturilor maxime de 1...2 grade, ce se va menține până în 14 decembrie, iar până spre finalul celei de-a două decade va scădea spre -1...0 grade. 

O evoluție asemănătoare o vor avea și valorile termice minime, ce vor prezenta o medie de -4...-2 grade în perioada 10 – 14 decembrie, apoi vor scădea ușor până spre -6 grade. Vor cădea precipitații însemnate cantitativ la începutul intervalului (6 și 7 decembrie). Local și temporar, se vor semnala precipitații și în perioada 9 – 13 decembrie, iar cu o probabilitate mai redusă și în restul intervalului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: zapada
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close