Antena 3 CNN Life Andrew Tate, dezvăluiri exclusive despre copilăria sa: ”Suntem de la centre pentru cei fără adăpost. Suntem de pe străzi, efectiv”

Andrew Tate, dezvăluiri exclusive despre copilăria sa: ”Suntem de la centre pentru cei fără adăpost. Suntem de pe străzi, efectiv”

În interviul acordat Sabinei Iosub, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, Andrew Tate a vorbit și despre copilăria sa, trăită în sărăcie.

Andrew Tate, dezvăluiri exclusive despre copilăria sa: ”Suntem de la centre pentru cei fără adăpost. Suntem de pe străzi, efectiv”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Aug 2023   •   12:15

"Și ea își face griji. Dar știe că are un fiu foarte puternic.  Și știe că eu nu am avut niciodată o viață ușoară. Nu provin dintr-o familie bogată. Cred că poate unii oameni au înțeles greșit acest lucru. Ei cred că eu și Tristan suntem băieți bogați dintr-o familie bogată. Aruncă-ne în închisoare și o să ne panicăm", a povestit Andrew Tate, despre mama sa.

Andrew Tate mai spune că el și fratele său au crescut pe străzi.

Citește și: Andrew Tate, întrebat la Antena 3 CNN câţi bani are: "Sunt sărac... | Nu beau, nu joc la pariuri, nu iau droguri"

"Suntem de la centre pentru cei fără adăpost. Și suntem din cea mai proastă zonă din Luton. Suntem din cea mai proastă zonă a celui mai prost oraș din Anglia, care este mult mai periculos decât a fost vreodată Bucureștiul pentru noi. Suntem de pe străzi, efectiv. Și am crescut foarte greu. 

Și știe (n.r. mama lui) că suntem făcuți pentru situații dificile. Și are încredere în capacitățile fiilor ei. Și cred că și acesta este un lucru fantastic pentru o mamă, să se uite la fiii ei și să spună, wow, măcar sunt bărbați.

Așadar, este îngrijorată. Dar ea știe că suntem capabili”, a mai declarat influencerul.

 

×
Subiecte în articol: Andrew Tate copilarie
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close