Antena 3 CNN Life Ce politicieni celebri vor apărea în filmul regizat de Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniilor #Șî eu!

Ce politicieni celebri vor apărea în filmul regizat de Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniilor #Șî eu!

Antreprenorul sucevean care a construit un metru de autostradă în 2019 şi-a prezentat producţia cinematografică la Festivalul Imternaţional de film Transilvania. Pelicula "30 de ani şi 15 minute" prezintă imaginea unei Românii clădite din promisiuni deşarte, a unei tări fără autostrăzi, în care, anual mor peste 2.000 de oamenii în accidente rutiere.

Ce politicieni celebri vor apărea în filmul regizat de Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniilor #Șî eu!
Sursa foto: Ştefan Mandachi/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    06 Aug 2020   •   12:20

Documentarul "30 de ani şi 15 minute" se vrea a fi un strigăt de disperare si, totodată, un semnal de alarma pentru toate tensiunile, nervii, frustrările, frica accidentării şi până la urma a mortii pe care o simt soferii în lipsa unei infrastructuri, care să le dea sigurantă si încredere.

Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniilor "#Șî eu'' spune că printre politicienii care au acceptat să apară în fimul său se numără Victor Ponta, Dacian Cioloş, Dan Barna,Theodor Stolojan, Adrian Năstase şi Rareş Bogdan.

''A fost foarte greu pentru e complicat  să vezi membre pe şosea. E complicat să te duci la o familie căreia i-au murit doi copii. E complicat să te duci la o mamă care şi-a pierdut patru copii şi nu ştii cum să reacţionezi.

Nu toţi politicienii pe care i-am solicitat au acceptat provocarea, pentru că nu e uşor să intri într-un film făcut de cineva care e apolitic şi care a declanşat manifest la nivel naţional.

Eu le mulţumesc celor care au acceptat şi aici vreau să îi menţionez pe Ponta, Cioloş, Barna, Stolojan,Adrian Năstase, Barna, Rareş Bogdan. Am încercat să intervievez şi preşedinţii României dar nu am reuşit. Mi-e foarte greu să spun ce se va schimba după acest film. Îmi doresc să se înceapă autostrada de la noi din Moldova'', spune Ştefan Mandachi.

Miercuri seara, de la 21.30, filmul "30 de ani și 15 minute", realizat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, inițiatorul campaniilor "#Șî eu!", "România vrea autostrăzi" și al primului metru de autostradă din Moldova, va avea avanpremiera în cadrul TIFF.

 Filmul va fi proiectat în prezența autorului – Ștefan Mandachi, la Vlaha.

×
Subiecte în articol: Ștefan Mandachi Suceva
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close