Antena 3 CNN Life Apartament de vânzare în Satu Mare, viral pe Facebook: "Apartament de şeic sau bulibaşă?"

Apartament de vânzare în Satu Mare, viral pe Facebook: "Apartament de şeic sau bulibaşă?"

Un apartament de două camere scos la vânzare în municipiul Satu Mare a devenit rapid o atracţie pe internet, imaginile postate de proprietari dezvăluind un lux rar întâlnit.

Apartament de vânzare în Satu Mare, viral pe Facebook: "Apartament de şeic sau bulibaşă?"
Sursa foto: Facebook/EKE Imobiliare Smart
de Georgiana Adam    |    03 Feb 2021   •   13:15

Apartamentul de doar 50 de metri pătraţi este decorat cu obiecte care poartă mărci celebre, între care Christian Dior, Versace sau Louis Vuitton.

Cu toate acestea, opulenţa trădează mai degrabă gusturi orientale.

De altfel, specificul oriental este menţionat şi în prezentarea agentului imobiliar.

"Proprietatea a fost renovată în anul 2019. Dispune de geamuri din tâmplărie PVC cu sticlă termopan, centrală termică Vaillant, iar sistemul de electricitate și cel  sanitar au fost refăcute în totalitate. Este amenajat în stil clasic-oriental, cu mobilier din lemn masiv sculptat în stil baroc, cu cromatică specific orientală", menţionează textul.

Preţul de vânzare este 57.000 de euro însă specialiştii în imobiliare spun că, în pofida dotărilor, proprietarii cer prea mult pentru zona în care se află proprietatea, şi anume cartierul Micro 14.

Dincolo de şansele reale ca apartamentul să-şi găsească un nou stăpân, comentariile ironice abundă pe contul de Facebook al agenţiei imobiliare care se ocupă de vânzare.

"Apartament de şeic sau bulibaşă?" spune un comentator în timp ce un altul remarcă: "Zici că e interiorul din lampa lui Aladin". Sunt şi internauţi care au estimat că luxul reşedinţei de 50 de metri pătraţi l-ar face până şi pe un maharajah să spună că e prea mult în vreme ce unii, mai pragmatici, au constatat că "nu găseşti în tot Parisul atâtea brand-uri câte sunt in apartamentul ăsta".

×
Subiecte în articol: apartament de lux Satu Mare apartament
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close