Antena 3 CNN Life Patru soluții pentru a obține un zâmbet mai strălucitor

Patru soluții pentru a obține un zâmbet mai strălucitor

Patru soluții pentru a obține un zâmbet mai strălucitor
22 Iun 2018   •   14:52

Cum obții dinți mai albi? Răspunsul poate părea simplu: să periem mai mult. Din păcate însă nu este atât de ușor pe cât pare. 

În primul rând, există două tipuri de albire, extrinsecă și intrinsecă, potrivit Askthedentist.com. Primul tip elimină murdăria pentru a restabili albul dinților la ceea ce a fost odată, în timp ce al doilea tip este pentru oamenii care doresc ca dinții să fie mai albi decât în mod natural, adică ceea ce vedem la celebrități.

1. O bună igienă dentară

În primul rând, o bună igienă dentară este o modalitate solidă de a împiedica îngălbenirea dințiilor. Acumularea plăcii poate duce la dinți mai galbeni astfel încât periajul, folosirea aței dentare și utilizarea apei de gură nu trebuie subestimate. Deși pasta de dinți pentru înălbire poate fi de ajutor, Ask the Dentist susține că periuța de dinți este chiar mai importantă pentru albirea extrinsecă. 

2. Elimină obiceiurile dăunătoare 

În afară de acumularea de placă, fie prin colorarea fie prin îndepărtarea smalțului, stratul exterior al dinților poate provoca, de asemenea, decolorare. Pentru a vă proteja dantura de pete feriți-vă de cafea, vin roșu, băuturi alcoolice și alimente prelucrate cu zahăr. Fumatul trebuie de asemenea stopat. 

3. Remedii naturale

Dacă nu puteți spune la revedere vinului roșu și țigărilor, atunci există o mulțime de remedii care pot ajuta, de la unele mai ortodoxe până la altele mai neobișnuite. Deși multe fructe zaharoase nu sunt cele mai bune pentru dinți, mâncarea de legume crude, crocante a fost dovedit că înlătură din placa dentară în timp ce mesteci. În plus, căpșunile și ananasul sunt două fructe care au fost dovedite să ajute la albirea dinților. Periajul cu bicarbonat de sodiu vă poate ajuta de asemenea să vă albiți dinții de-a lungul timpului, deoarece acționează ca un abraziv ușor care înlătură petele.

4. Tratament cosmetic

Dacă toate celelalte metode au eșuat sau sunteți în căutarea unei fixări rapide, există multe tratamente care ar putea ajuta, Benzile de albire și kit-urile cu gel sunt un tratament relativ ieftin pentru a obține acel zâmbet uluitor.

Sursă: The Independent 

×
Parteneri
Ce pensie va primi un român care a muncit 35 de ani, după noua lege
x close