Antena 3 CNN Life Cum scăpăm de sforăit! 4 remedii naturale, la îndemână oricui

Cum scăpăm de sforăit! 4 remedii naturale, la îndemână oricui

Cum scăpăm de sforăit! 4 remedii naturale, la îndemână oricui
04 Aug 2015   •   15:21

Te-ai săturat să ţi se facă reproşuri că sforăi tot timpul? Te-ai săturat de glume pe seama ta? Te-ai săturai să te trezeşti cu gură uscată? Din fericire există patru remedii naturale pe care le poţi încerca înainte de a apela la doctor.

Încearcă să renunţi la kilogramele în plus

Unul dintre principalii factori care duc la apariţia acestei probleme este acumularea de kilograme în plus. Grăsimea se strânge în depozite care blochează căile respiratorii superioare şi astfel apare sforăitul. Dacă eşti în această situaţie, soluţia simplă ar fi... dietă.

Schimbă poziţia în care dormi

Atunci când dormim pe spate, căile respiratorii se blochează, iar şansele să-ţi trezeşti partenerul cu o „serenadă” nu tocmai plăcută cresc considerabil. Încearcă să dormi pe o parte. În această poziţie, limba, bărbia şi excesul de ţesut gras de sub barbie nu vor mai bloca accesul aerului.

Renunţă la fumat

Studiile efectuate au scos la iveală că fumătorii sunt de două ori mai predispuşi la apariţia acestei probleme decât nefumătorii. Fumatul îţi poate înfundă nasul, făcând respiraţia dificilă.

Nu mai bea alcool înainte de culcare

Alcoolul blochează căile respiratorii la nivelul gâtului. În plus, muşchii care ne ajută să respirăm tind să între într-o stare de relaxare mai profundă decât în mod normal peste noapte, atunci când consumăm alcool înainte de culcare. Din această cauza poate apărea sforăitul.


×
Subiecte în articol: remedii
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close