Antena 3 CNN Life Celebrul regizor Steven Spielberg, în doliu

Celebrul regizor Steven Spielberg, în doliu

Celebrul regizor Steven Spielberg, în doliu
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    22 Feb 2017   •   10:34

Leah Adler, mama regizorului Steven Spielberg și cunoscută în Los Angeles (California) pentru a fi proprietara celebrului restaurant The Milky Way, a murit marți la 97 de ani, a informat casa de producție Amblin Entertainment într-un comunicat citat de EFE.

Adler, pianistă și pictoriță în tinerețe, a murit la reședința sa din Los Angeles înconjurată de copiii săi.

Steven Spielberg a făcut aluzie la mama sa în timpul discursului de primire a premiului Oscar pentru cel mai bun regizor pentru filmul ”Schindler's List”, în care a considerat-o pe mama sa "amuleta sa norocoasă".

Adler, cunoscută drept ”Lee Lee” de rude și cei apropiați, s-a căsătorit cu inginerul electronic Arnold Meyer Spielberg cu care a avut patru copii: Steven, Anne, Sue și Nancy.

În 1964, familia s-a mutat la Los Gatos (California), unde a locuit câțiva ani.

După divorțul său de Arnold, Leah s-a căsătorit cu Bernie Adler în 1967 cu care a plecat la Los Angeles, unde au inaugurat celebrul The Milky Way de pe Pico Boulevard, cunoscut pentru că servește specialități evreiești.

Era un lucru obișnuit să o vezi pe mama lui Spielberg primind și salutând clienții localului, cărora le oferea sfaturi și rețete pentru fericire (fii bun cu tine însuți, pleacă mai devreme de la o petrece pentru ca invitații să rămână cu o impresie bună...).

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close