Antena 3 CNN Life Noi reguli împotriva fumatului. Ţigări fără arome, vândute în pachete de aceleaşi dimensiuni, dar cu avertismente mult mai mari

Noi reguli împotriva fumatului. Ţigări fără arome, vândute în pachete de aceleaşi dimensiuni, dar cu avertismente mult mai mari

Noi reguli împotriva fumatului. Ţigări fără arome, vândute în pachete de aceleaşi dimensiuni, dar cu avertismente mult mai mari
de S.T.    |    02 Mar 2014   •   19:37

Ţigări fără arome, vândute în pachete de aceleaşi dimensiuni, dar cu avertismente mult mai mari. Sunt noile reglementări ale Uniunii Europene în domeniul fumatului, menite să-i convingă pe tineri să renunţe la tutun.

Din 2016 şi ţigările electronice trebuie reglementate. Fie sunt medicale, dacă promovează renunţarea la fumat, fie produse din tutun.

Doar că producătorii ştiu ce au de făcut pentru a-şi păstra clienţii. Uşor-uşor, ţigările electronice se transformă în gadgeturi.

O companie a dezvoltat o astfel de ţigară dotată cu Bluetooth, boxă audio şi microfon incorporat. Utilizatorul poate să îşi folosească smartphone-ul pentru a da telefoane, în timp ce fumează.

Atunci când fumătorul primeşte un apel, ţigara vibrează. Iar dacă nu vorbeşte la telefon, utilizatorul poate să asculte muzică tot la ţigară.

×
Subiecte în articol: tigari gadgeturi
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close