Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Cum atragem dragostea în viaţa noastră. Cerasela Rogen, coach transformaţional: ''Majoritatea dintre noi facem două greșeli majore!''

Cum atragem dragostea în viaţa noastră. Cerasela Rogen, coach transformaţional: ''Majoritatea dintre noi facem două greșeli majore!''

Iubirea nu se caută, se obţine. Oricât de mult am alerga să obţinem partenerul sau partenera ideală nu vom reuşi dacă nu ne rezolvam problemele personale pe care le avem cu propria persoană. Cerasela Rogean, coach transformaţional, ne spune ce avem de făcut dacă vrem să ne găsim jumătatea fără pic de efort.

Cum atragem dragostea în viaţa noastră. Cerasela Rogen, coach transformaţional: ''Majoritatea dintre noi facem două greșeli majore!''
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   07:30

Cerasela Rogen vorbeşte despre ce trebuie să facem pentru a atrage lucrurile bune în viaţa noastră şi mai ales, cum să nu mai repetăm anumite greşeli.

Cu alte cuvinte, sintagma ''eşti ceea ce gândeşti'' este cât se poate de adevărată.

''Orice gând avem are un câmp, acel câmp are o rezonanță și bineînțeles că se duce și intră în rezonanță cu alte gânduri și energii pe aceeași rezonanță. Dacă eu gândesc că sigur găsesc pe cineva potrivit mie, că sigur pot atrage persoana potrivită, că este ușor. Sunt bine cu ceea ce înseamnă relație, de ce?

''Majoritatea dintre noi facem două greșeli majore!''

După primele relații sau prima relație în care am suferit conectăm în mintea noastră și la nivel subconștient relație egal suferință.  Și deși conștient ne dorim foarte mult relația, subconștientul ne tăvălește, în sensul că dă cu noi de pereți că nu mai vrea relație, că a înregistrat relație egal suferință. Și atunci avem nevoie să facem pace cu energia partenerului. 

Din păcate, noi proiectăm ce relații am avut și ce lucruri neplăcute ni s-au întâmplat și pe viitor. Parcă văd că mă înșeală sau parcă văd că nu o să meargă sau nu există persoană sau partener așa cum îl vreau eu.

Deci, avem doi pași clari!

Trebuie să ne vindecăm de suferința trecută, binecuvântând toate experiențele pe care le-am avut, care ne-au ajutat să creștem până la urmă și făcând pace cu trecutul e ca și când tăiem acele elastice care ne tot trag înapoi în vechile gânduri.

Dacă te victimizezi, atragi un tip agresor. Dacă ești o persoană timidă, atragi pe cineva mai cu tupeu. Adică dacă tu ești integrat și ești o persoană armonioasă, atragi o persoană armonioasă.

''Nu poți să emiți pe o frecvență și să atragi pe cineva de pe altă frecvență''

Adică dacă tu emiți pe frecvența Antenei nu te aude cineva de la o altă televiziune. Și atunci este foarte important pe ce frecvență ești tu și să te întrebi: mi-aș dori un partener așa ca mine? Dacă eu aș fi de partea cealaltă, m-aș îndrăgosti de mine? Să observăm neapărat care sunt explicațiile pe care ni le dăm pentru care nu avem încă o relație, acolo înseamnă convingeri limitative. Și anume: că bărbații sunt, că femeile sunt, generalizăm, avem idei negative sau că nu există persoană așa cum mi-o doresc eu sau că toate persoanele sunt luate  toate acestea sunt doar convingeri limitative.

Sau că nu am timp, este o explicație pe care ne-o dăm foarte des în utimul timp sau unde, că eu nu ies. Stai liniștit, că te inundă vecinul care abia s-a mutat și vine la ușă. Mi s-a și întâmplat să am o clientă care zicea că pe mine nu mă interesează decât dacă vine la ușă și i s-a întâmplat. Deci în momentul în care avem acest gânduri se întâmplă'', a explicat Cerasela Rogen.

×
Subiecte în articol: dragoste Cerasela Rogen coah Numai de bine
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close