Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Se poartă rulota în 2020! Cât costă un astfel de concediu pentru români. Se poate închiria, dar prețul nu este chiar mic

Se poartă rulota în 2020! Cât costă un astfel de concediu pentru români. Se poate închiria, dar prețul nu este chiar mic

Moda anului 2020, vacanţele cu autorulota. Mulţi dintre români au renunţat la camerele de hotel. În acest context, companiile care închiriază căsuţe mergătoare abia dacă mai au vreo maşină disponibilă pentru această vară, multe dintre ele fiind deja rezervate.

Se poartă rulota în 2020! Cât costă un astfel de concediu pentru români. Se poate închiria, dar prețul nu este chiar mic
Sursa foto: Pixabay
de Diana Dragotescu    |    10 Aug 2020   •   23:15

Modelul de autorulotă este dedicat adulților cu unul sau maxim doi copii. Este o autorulotă de dimensiuni medii. Vehiculul este dotat cu o masă de patru persoane și zona de living. În zona de bucătărie avem un aragaz, chiuvetă, oale și tot ce mai este nevoie pentru gătit.

Avem și un frigider mare și un televizor. Această zonă seara se poate transforma  într-un loc de dormit pentru copii. Dormitorul adulților este izolat de restul rulotei. În camera separată avem un pat de 140 pe 2 metri și niște dulapuri iar în stânga avem baia cu un duș și un wc. 

Cât costă o astfel de experiență 

Un astfel de concediu strânge legăturile dintre membrii familiei. În această perioadă de pandemie autorulotele sunt extrem de folositoare, dispare teama de aglomerație la terase, hoteluri, etc.

Pentru o săptâmână costul se ridică în jurul sumeu de 1.000 de euro. În plus va trebui plătit combustibilul și taxele de camping. În România costurile variază între 8-150 lei pe zi iar în afară costurile pornesc de la 30 euro și pot ajunge până la 70 de euro. 

Este cel mai sigur mod de a îți petrece vacanța în această perioadă. În România putem vizita Transfăgărășanul, zona Sibiului, Clujul, Maramureșul, Cimitirul Vesel, Bucovina și mănăstirile după care putem ajunge în Deltă și să terminăm sejurul la mare. .  

Rulota, extrem de populară și printre români

×
Subiecte în articol: Numai de bine rulota pret
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close