Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Stilul masculin în amenajările interioare. Cum arată apartamentul ideal pentru un burlac

Stilul masculin în amenajările interioare. Cum arată apartamentul ideal pentru un burlac

Mai nou, arhitecții și designerii de interior creează apartamente cât mai personalizate. Astăzi, intrăm în viitoarea locuință a unui burlac. Un singur indiciu vă dau, predomină culorile închise și respectă trendurile anului 2020. 

Stilul masculin în amenajările interioare. Cum arată apartamentul ideal pentru un burlac
Sursa foto: Pixabay
de Diana Ionescu    |    14 Iul 2020   •   09:34

Apartamentul are 2 camere și o suprafață de 60 de metri pătrați. Este amenajat ușor masculin, cu elemente cromatice care duc către masculinitate dar și cu elemente delicate și elegante. Este un apartament în care un bărbat singur s-ar regăsi în totalitate. 

Respectă stilul actual al tendințelor în design și este ideal pentru un bărbat. Copartimentarea este propice pentru un bărbat: bucătăria este deschisă către living, echipamentele sunt incorporate. Asfel bucătăria face o trecere coerentă către zona de relaxare, este un flux functional pentru o încăpere de aceste dimensiuni. Zona de relaxare conține un element din fiecare stil: canapeaua vintage din piele, covor manual făcut din bumbac în stilul rustic, decorațiuni în stilul vintage cu influențe clasice elegante. 

Potrivit specialiștilor este permis ca un apartament să îmbine mai multe stiluri

Dormitorul păstrează aceiași notă masculină conturată de nuanțele închise. Deși ne aflăm într-un apartament potrivit pentru o singură persoană, baia este destul de spațioasă și are o chivetă dublă. Elementul cel mai important este dușul walk-in. La final, elementul surpriză: o terasă spațioasă de 15 metri pătrați numai bună pentru petrecerile organizate de burlaci. Terasa este decorată minimalist și este o extensie a apartamentului. Costurile amenajării apartamentului au ajuns la aproape 30.000 de euro. 

Stilul masculin în amenajările interioare

×
Subiecte în articol: Numai de bine apartament barbati
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close