Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ultima modă în materie de plante. Ce sfaturi ne dau specialiștii din afară

Ultima modă în materie de plante. Ce sfaturi ne dau specialiștii din afară

Plantele de interior creează întotdeauna o atmosferă extraordinară în casă. Indiferent că sunt plante verzi sau plante cu flori, ele dau viață fiecarei încăperi. Trebuie să știți însă că mușcatele și simpaticele violete africane nu mai sunt în trend.

Ultima modă în materie de plante. Ce sfaturi ne dau specialiștii din afară
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    24 Sep 2020   •   07:03

Specialiștii în amenajări interioare din străinătate spun acum că la modă sunt plantele mari, luxuriante. Oana Matei a prezentat la „Numai de bine” ultimele tendințe în materie de plante.  

Cele mai noi recomandari ale designerilor se îndrepată către plantele cu frunze mari, care dau un aer exotic locului în care sunt puse, de exemplu o monstera deliciosa și o colocasia cu frunze uriașe. 

Monstera trebuie pulverizata, ca și colocasia, și nepărat trebuie să îi gasiți un loc la lumină dar nu lânagă calorifer. Pământul trebuie menținut reavan, cu udări mai puține și mai dese. 

Asemenea plante le găsim în magazine și sunt la prețuri foarte mari. O asemenea plantă ajunge la cateva sute de lei. Există și o modalitate în care ne putem bucura de ele la prețuri mai mici: să le creștem de mici! Nu vor crește în timp îndelungat dacă le dăm lumina, căldura și umiditatea de care au nevoie.  

Ultima modă în materie de plante

×
Subiecte în articol: Numai de bine plante
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close