Antena 3 CNN Life Petshop online, iată ce aleg posesorii de animale de companie smart (P)

Petshop online, iată ce aleg posesorii de animale de companie smart (P)

Petshop online, iată ce aleg posesorii de animale de companie smart (P)
13 Noi 2018   •   12:30

Magazinele destinate animalelor de companie, denumite în mod cotidian pet shop, simplifică mult experiența de shopping a clienților actuali, deoarece proprietarii de prieteni necuvântători găsesc aici de la hrană de bază pentru aceștia până la cele mai recente jucării sau accesorii de beauty.

Tu de unde faci cumpărături pentru animalul tău?

Există varianta clastică de petshop fizic, dar și varianta tot mai apreciată de petshop online.

Singura diferență notabilă între cele două tipuri de magazine pentru animale este aceea că, de regulă, dintr-un petshop online nu prea pot să ca să fie achiziționat animale de companie vii și nici plante pentru acvarii (decât eventual de plastic!), deși mai există și unele excepții în acest sens.

Este și firesc să fie așa, deoarece atunci când îți iei un animal de companie, este mai bine ca inițial să interacționezi cu acesta, să vezi dacă există compatibilitate. Nu poți ca să îl comanzi la nimereală, după ce vezi o poză a unui exemplar din specia respectivă pe un site oarecare, fie el chiar și un magazin specializat.

Multe magazine clasice au reguli stricte privind carantina animalelor pentru a se asigura că se vând doar exemplare sănătoase clienților, lucru ce ar fi mai dificil de efectuat în cazul în care s-ar cumpăra dintr-un petshop online un animăluț.

Vrei să cumperi produse din petshop la un preț mai bun? Alege un magazin online!

Întotdeauna, inclusiv în materie de produse și accesorii diverse pentru animale, magazinele de pe net au prețuri mai mici, chiar dacă și în cele de tip tradițional se pot găsi mai nou reduceri la fel de mari sau chiar mai mari decât cele online în perioadele de reduceri de preț sezoniere, ca de exemplu atunci când un comerciant vrea să lichideze vechiul stoc de hăinuțe groase pentru căței în luna august. Dacă nu vrei neapărat cojocel pentru cățel când afară termometrul sare de 35 de grade Celsius, ci mai degrabă o pălăriuță chic care să îl protejeze de soare, tot un petshop online e varianta câștigătoare.

Asta ca să nu mai ne gândim la prețuri. Din nefericire, întotdeauna într-un magazin clasic, unde se plătesc cheltuieli cu chiria spațiilor comerciale, salariile angajaților, totul e mai scump.

Mai nou, proprietarii de animale vor pentru prietenii lor necuvântători doar alimente care să nu aibă ingrediente artificiale, adică să fie fără E-uri, puțini dintre ei mulțumindu-se ca să achiziționeze produse de calitate inferioară doar pentru ca acestea un preț mai mic. Se comportă cam la fel ca și în cazul achiziționării de mâncare pentru copiilor lor: cheltuie cât pot de mult cu hrana sănătoasă, chiar dacă pentru ei înșiși nu ar face întotdeauna asemenea cumpărături scumpe.

De aceea e mult mai simplu și ieftin ca să cumperi dintr-un petshop online, pentru că aceste cheltuieli cu afacerea sunt mult mai mici, deși oferta de produse destinate prietenilor necuvântători este mult mai mare.

Magazinele de animale de companie de pe net oferă o gamă largă de produse pentru toate segmentele de clienți (și animale de companie) de aceea, dacă ar fi ca să ne referim numai la categoria hrană, există atât alimente de bază din clasa buget, dar și unele de calitate superioară, premium chiar și super premium.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close