Antena 3 Life Riscurile la care te supui atunci când zbori des cu avionul

Riscurile la care te supui atunci când zbori des cu avionul

09 Ian 2019   •   22:55
Riscurile la care te supui atunci când zbori des cu avionul
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Călătoria cu avionul este una dintre marile invenţii ale omenirii şi ne ajută să ajungem în colţuri îndepărtate ale lumii, într-un timp foarte scurt, dar această modalitate de a călători are şi efecte negative asupra organismului.

Cu toate acestea, e bine să ştii că organismul fiecărui om poate reacţiona diferit. Unii nu au nicio problemă în timpul călătoriei, în vreme ce alţii au tot felul de simptome neplăcute.

Ameţeli şi dureri de cap - Plămânii depun mai mult efort să capete oxigenul necesar la mii de metri altitudine, unde aerul este mai rarefiat. Din acest motiv, este posibil să apară ameţeala şi durerile de cap. 

Glezne umflate - Statul într-o poziţie o perioadă îndelungată poate îngreuna circulaţia sângelui la nivelul membrelor, ceea ce duce la retenţie de apă şi la umflarea gleznelor. 

Nu mai simţi gustul - Umezeala redusă din avion poate duce la uscăciunea căilor respiratorii şi, implicit, la pierderea temporară a gustului, potrivit exquis.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close