Antena 3 CNN Life S-a descoperit de ce mulți români au probleme cu greutatea. Îi îngrașă casa în care locuiesc!

S-a descoperit de ce mulți români au probleme cu greutatea. Îi îngrașă casa în care locuiesc!

S-a descoperit de ce mulți români au probleme cu greutatea. Îi îngrașă casa în care locuiesc!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Mar 2019   •   18:47

Vrei sa tii o cura de slabire, dar esti bombardat de factori perturbatori din toate partile, de la cofetariile pe langa care treci, pana la rafturile pline de bunatati ale magazinelor.

Macar atunci cand ajungi acasa ar trebui sa scapi de aceste ispite, dar si aici intalnesti lucruri care iti pun bete in roate.

Potrivit Woman's Day, exista cateva modalitati prin care propria casa te ademeneste sa mananci mai mult si mai nesanatos. Iata care sunt acestea:

Farfuriile prea mari

"Cu cat farfuriile din care mananci sunt mai mari, cu atat mai mare va fi si talia ta", spune nutritionistul Brian Wansink. "O diferenta de 4 centimetri in diametrul farfuriei te va face sa mananci cu 22 procente mai mult". La fel se intampla si atunci cand folosesti o lingura prea mare.

Paharele au forma gresita

Paharele joase si largi te fac sa consumi mai mult suc sau bauturi alcoolice decat cele inalte si mai subtiri. Acest lucru se intampla din cauza ca oamenii tind sa observe mai mult diferenta de lichid pe inaltime decat in latime. Astfel, vei avea senzatia ca ai baut mai mult folosind pahare inalte. Acestea sunt indicate in consumul apei.

Sursa: BZI

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close