Antena 3 CNN Life Știinţă Cum va arăta lumea peste 100 de ani?

Cum va arăta lumea peste 100 de ani?

Cum va arăta lumea peste 100 de ani?
07 Iun 2011   •   12:01

Petrolul se va isprăvi, plantele vor creşte la Polul Nord, nu vor mai exista maşini, oraşele de coastă vor fi sub nivelul mării, vom practica turismul virtual. Nu o să mai mergem la serviciu, o sa vină el la noi, în modul cel mai ambiţios şmai scump, prin interfeţe directe către sistemul neurologic şi centrii nervoşi. Pământul va depinde de exploatarea resurselor din spaţiu şi... va exista un guvern mondial!

Află din numărul de iunie al revistei BBC Focus ce fel de lume-i aşteaptă pe urmaşii noştri!

Începând cu luna iunie, revista Focus va fi publicată şi pe piaţa din România sub licenţa BBC de către MSG România, parte a Intact Media Group. Revista BBC Focus este numărul 1 în lume în materie de ştiinţă, tehnologie, fenomene naturale şi viitor, prezintă ştiri exclusive, teste detaliate de produse, fotografii spectaculoase şi este un produs original BBC.

Informativă şi amuzantă, BBC Focus prezintă tehnologie de ultimă oră în peste 100 de pagini de jurnalism profesionist, ştiri exclusive din laboratoarele militare secrete de cercetare, relatări despre viitorul turismului spaţial, dar şi ghidul începătorului pentru cea mai inaccesibilă parte a ştiinţei. În secţiunea de recenzii sunt etalate cele mai noi gadget-uri cărora le sunt testate limitele. Articolele sunt scrise de experţi din diverse domenii şi abordează cele mai variate tematici: astronomie, fizică, geologie, biologie şi tehnologie.



Echipa redacţională din România va fi coordonată de Radu Cristescu, specialist în Ştiinţe politice şi filozofie, autor şi co-autor de diverse publicaţii pe teme din politica contemporană. Radu Cristescu a absolvit Universitatea Bucureşti, Facultatea de Filozofie, este absolvent de masterat la această specializare, a urmat Colegiul Invizibil Bucureşti- Societatea Română de Studii Politice, ulterior absolvind cursurile de Politici publice din cadrul University College London.

Laurenţiu Staicu este senior editor al revistei BBC Focus, conferenţiar universitar în cadrul Facultăţii de Filozofie, Universitatea din Bucureşti, directorul departamentului de Filozofie teoretică, doctor în Filozofia ştiinţei, bursier al Univesităţii Oxford, autor şi co-autor de numeroase lucrări ştiintifice, specializat pe domeniile metafizică, filozofia ştiintei, istoria ştiinţei, epistemiologie.

“BBC Focus înseamnă pentru mine calitate profesională şi standarde, este revista care îmbină academicul cu jurnalismul, farmecul acestei reviste fiind dat de maniera prin care te face sa înţelegi lucrurile fără să ai doctoratul în ştiinţe! În acest moment, ştiinţa în România este popularizată condescent, bolovănos, didactic. BBC Focus vine dintr-o lume în care popularizarea ştiinţei se face de cel puţin 300 de ani! Este o revistă pentru oamenii inteligenţi, pentru minţile curioase, pentru cei care vor să fie la curent cu tot ce se întâmplă în materie de ştiinţă, tehnologie şi viitor. Îmi doresc să fac din BBC Focus principalul reper pe zona jurnalismul specializat”, a declarat Radu Cristescu, redactor şef BBC Focus.

Revista va fi la disponibilă începând cu 15 iunie în toate reţelele de distribuţie convenţionale şi neconvenţionale (hypermarket, mall-uri, benzinării) la preţul de 11,9 RON iar tirajul va fi de 15.000 de exemplare. Lectură plăcută!

BBC Focus UK, în cifre:

71% sunt bărbaţi, 85% au venituri peste medie, 70% interesaţi de gadgeturi, 82% interesaţi de computere, 84% sunt formatorii de opinie în mediul digital, aproape 50% vor să îşi facă propriul site, 30,000 abonaţi, 72, 183 tiraj, 172, 279 cititori pe ediţie.




×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close