Antena 3 CNN Life Terapia care eliberează stresul şi relaxează

Terapia care eliberează stresul şi relaxează

Potrivit specialiștilor, potențialul electric al celulelor dictează sănătatea fiecărui om. Prin urmare, atunci când acesta este mare, viața curge lin, fără oboseală, stres și boli. Iar pentru momentele în care scade, există soluții – teslatronul. Acesta este un echipament folosit în terapiile alternative pentru diverse afecțiuni.

Terapia care eliberează stresul şi relaxează
de Iulia Gorgorin    |    02 Noi 2020   •   07:15

''Acest aparat încarcă membrana celulară a corpului nostru cu energia de care are nevoie. Deoarece stresul este ce mai mare dușman al omului la ora actuală, alimentația, cât și condițiile atmosferice afectează corpul uman și corpul devine din ce în ce mai slăbit de energie și atunci, acest aparat vine în ajutorul nostru să vindece corpul și membrana celulară'', spune Maria Bican, terapeut.

Atunci când nu facem nimic pentru sănătate și viață, voltajul scade odată cu timpul până la -15 mV (megavati) și în final, sub această valoare apare boala

Creșterea și menținerea unei tensiuni optime a membranei celulare se obține prin plasarea corpului într-un câmp cu potențial electric ridicat.

''Avem aici potențial înalt și o să lucrăm pe potenția înalt de 5000 de volți, șapte sau 9000 de volți. Acest curent electric merge prin aceste pernuțe pe care noi stăm și o să vedeți că se aprinde becul, ca să se vadă că nu stă omul degeaba o jumătate de oră pe potențial înalt. Potențialul înalt regenerează corpul, dizolvă paraziții și redă starea de bine a corpului'', adaugă terapeutul.

 Așadar, câmpul electric generat de acest aparat stimulează receptorii senzoriali și în final, influențează funcționarea corpului.

Este o tehnică simplă, non-invazivă care folosește electricitatea statică, producând rezultate clinice rapide

''După o jumătate de oră de stat la acest aparat, omul se simte ca și cum ar fi dormit două nopți a rând. Avem potențialul pe minus, până la minus șapte mii la potențial scăzut sau pe energia pământului în general se produce toxifierea corpului, subțierea sângelui și regenerarea organelor. Această procedură se poate face și preventiv, când ești răcit, când ai dureri de spate, de mâini, de picioare, de fapt pentru redarea stării de bine.  Se poate face și zilnic, se poate face și de două ori pe săptămână, în funcție de timpul disponibil al clientului'', explică Maria Bican.

După o jumătate de oră petrecută pe pernuța cu energie, pacienții pleacă mulțumiți.

×
Subiecte în articol: terapie Maria Bican teslatron Numai de bine
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close