Antena 3 CNN Life Cum să aveţi sprâncene perfecte cu aspect natural! Totul despre tehnica microblading

Cum să aveţi sprâncene perfecte cu aspect natural! Totul despre tehnica microblading

Ela Crăciun a prezentat în cadrul emsiunii ''Numai de bine'' o tehnică de stilizare a sprâncenelor despre care sigur aţi auzit - microblading. Ana Maria Pleşoiu foloseşte un stilou steril care are la capătul lui între 12 şi 15 ace fine pentru a crea sprâncene de invidiat. Efectul este unul natural, însă, nu este permanent.

Cum să aveţi sprâncene perfecte cu aspect natural! Totul despre tehnica microblading
Sursa foto: Cristi Pascu Exclusive/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    10 Aug 2020   •   21:30

Ea este Ana Maria Pleşoiu, iar de zece ani este stilist de sprâncene. Timp de șase ani a lucrat în unul dintre cele mai renumite saloane de profil din lume.

Acum o puteţi găsi la salonul Cristi Pascu Exclusive din Capitală.

''Dintotdeauna, am fost pasionată de domeniul frumuseţii, în special de sprâncene, pentru că sprâncenele schimbă foarte mult fizionomia şi trăsăturile noastre. Activând în acest domeniu de mai bine de zece ani, satisfacţia mea cea mai mare este când se ridică omul de pe scaun, se uită în oglindă şi este foarte fericit.

Simt că acesta este scopul meu, să fac femeile mai fericite!

Frecvent, clientele aleg microblading-ul, pentru că este o tehnică naturală, care oferă posibilitatea realizării unor fire subțiri.

Vestea bună este că rezultatul poate fi ușor confundat cu o sprânceană naturală. Iar în plus, Ana deţine un certificat de la o şcoală de renume, care pregăteşte cei mai mari artişti la nivel mondial.

Tehnica pe care eu o recomand şi cu care rezonez cel mai bine este microbladingul. Ca şi durată de viaţă, să zic aşa, este cea mai scurtă, dar de ce o recomand? Pentru că cu trecerea timpului fizionomia se schimbă şi simetria atât a sprâncenelor, cât şi a feţei se modifică. De aceea nu recomand a se face ceva permanent.

Tehnica este recomandată persoanelor care au goluri în sprâncene sau diferite asimetrii

 Însă, este o variantă bună și pentru clientele care s-au pensat excesiv de-a lungul timpului, iar acum își doresc sprâncene mai groase, care să arate cât mai natural.

Primul pas este dezinfectarea şi curăţarea zonei.

Urmează măsurarea și desenarea sprâncenelor pentru a stabili care este forma potrivită pentru fizionomia feței. Ulterior, se alege și culoarea.

Culoarea se alege în funcţie de culoarea firului de păr natural al sprâncenei, dar mai conteză foarte mult cum este şi tenul, dacă este gras, mixt, acneic. Ţinând cont de faptul că tu ai deja ceva pe piele, un tatuaj mai vechi, dar este destul de estompat şi foarte puţin vizibil, va trebui să neutralizez culoarea pe care o ai acum. Motiv pentru care voi folosi mai mulţi pigmenţi în combinaţie, tocmai pentru a avea un efect foarte natural şi să neutraliezeze culoare din sprâncene.

După ce a fost stabilită forma și culoarea, începe procedura propriu-zisă, adică trasarea firelor.

În mod normal, rezultatul durează între 12 și 24 de luni. Însă, poate varia în funcție de tipul de ten și de rutina de îngrijire. De exemplu, la persoanele cu tenul gras, durata de viață este de maxim 12 luni.

În primul rând, eu recomand să îşi aleagă cu mare grijă stiliştii de sprâncene, să se informeze pentru că forma sprâncenei schimbă şi influenţează foarte mult trăsăturile noastre. Şi optaţi pentru natural, fiindcă naturalul este întotdeauna lozul câştigător!'', a spus Ana-Maria Pleşoiu, stilist de sprâncene

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close