Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Cum să scapi de celulită cu sfeclă roșie!

Cum să scapi de celulită cu sfeclă roșie!

Cum să scapi de celulită cu sfeclă roșie!
02 Sep 2015   •   15:04

Celulita este o problemă cu care foarte multe femei se confruntă, indiferent de numărul de kilograme sau de vârstă. Dacă reușești să combini toate elementele unui stil de viață sănătos – sport, odihnă, alimentație echilibrată, hidratare – șansele de a scăpa de inestetica celulită sunt foarte mari. Mai ales dacă acționezi și cu anumite tratamente din exterior, cum ar fi cel pe care ți-l propunem azi, cu sfeclă roșie, miere, ulei de măsline și piper verde.

Dă pe răzătoarea mare două rădăcini de sfeclă roșie și amestecă-le apoi cu două-trei linguri de miere, două linguri de ulei de măsline și o linguriță de piper verde. Aplică apoi amestecul rezultat pe zonele cu probleme, acoperă totul cu folie din plastic și lasă tratamentul să acționeze 30 de minute. Folia din plastic nu este neapărat obligatorie în acest context, însă noi îți recomandăm să o folosești pentru a nu murdări totul în jurul tău, scrie unica.ro.

Aplicat măcar o dată pe săptămână, acest tratament promite să dea rezultate într-un timp relativ scurt. Piperul activează circulația sângelui, sfecla roșie e bogată în antioxidanți, uleiul de măsline hidratează pielea în profunzime, iar mierea o lasă fină și strălucitoare.

×
Subiecte în articol: celulita kilograme viata sanatoasa zone
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close