Antena 3 CNN Meteo Meteorologii Accuweather au schimbat prognoza. Cum va fi vremea în noiembrie şi când cade prima zăpadă

Meteorologii Accuweather au schimbat prognoza. Cum va fi vremea în noiembrie şi când cade prima zăpadă

Meteorologii Accuweather au schimbat prognoza şi, potrivit informaţiilor, iarna nu prea se mai lasă aşteptată.

Meteorologii Accuweather au schimbat prognoza. Cum va fi vremea în noiembrie şi când cade prima zăpadă
Sursa foto: unsplash.com/Aaron Burden
de Georgiana Adam    |    07 Noi 2022   •   09:18

Dacă până acum vremea a ţinut cu noi şi am avut zile şi temperaturi de primăvară, de astăzi va fi nevoie să ne schimbăm şi hainele cu unele mai groase.

Din 7 noiembrie, vremea începe să se răcească, iar spre sfârșitul lunii, lapovița poate anunța începutul iernii.

Meteorologii Accuweather au făcut estimări cu privire la prognoza din lunile de iarnă. Pentru mare parte din Europa, iarna va fi asemănătoare cu cea precedentă.

În București, în luna noiembrie, meteorologii Accuweather preconizează schimbări climatice destul de bruște, iar spre finalul lunii acesteia, există posibiltatea să cadă primii fulgi de zăpadă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Prognoza Accuweather: Din 20-26 noiembrie, vremea se mai încălzeşte

De luni, 7 noiembrie, prognoza Accuweather arată că vom avea temperaturi de 11-12 grade Celsius ziua și de 1 -2 grade pe timpul nopții.

Apoi, din data de 17 noiembrie 2022 apar şi temperaturi cu minus, urmând totuși ca în săptămâna 20-26 noiembrie, mercurul să mai urce ușor în termometre. 

În plus, data de 29 noiembrie aduce și primii fulgi de nea în ţară și temperaturi de 5 grade Celsius/ziua și -4 grade/noaptea.

Prognoza Accuweather. Când vine prima ninsoare în Bucureşti

Accuweather a actualizat prognoza meteo, iar datele arată că primii fulgi de zăpadă ar putea veni în Bucureşti chiar la început de decembrie.

Mai exact, pe 3 decembrie, din cauza unei răciri accentuate a vremii, este prognozată prima ninsoare. 

Astfel, de la temperaturi de 8-9 grade pe final de noiembrie, începutul lui decembrie aduce o scădere a temperaturilor, iar din data de 3, pe acest fond accentuat de răcire, ploile așteptate se pot transforma în ninsori.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close