Antena 3 CNN Meteo Vremea se schimbă radical! Prognoza METEO 21 ianuarie

Vremea se schimbă radical! Prognoza METEO 21 ianuarie

Meteorologii anunță că vom avea temperaturi de primăvară în ianuarie. Așadar, vremea se schimbă radical și se vor înregistra temperaturi până la 12 grade în unele zone ale țării.

Vremea se schimbă radical! Prognoza METEO 21 ianuarie
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    21 Ian 2021   •   12:13

Potrivit meteorologilor, o masă de aer cald a intrat pe teritoriul țării noastre, motiv pentru care temperaturile au crescut simțitor. 

Prognoză METEO 21 ianuarie. Vremea în țară

La această oră, cerul prezintã înnorãri în nord-vestul şi parţial în centrul ţãrii şi este variabil la senin în rest. Ninge slab în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi, izolat, cu viteze mai mici în vestul ţãrii. La ora 09 se înregistrau valori termice cuprinse între -7 grade la Miercurea Ciuc şi 7 grade la Oraviţa. Pe arii restrânse în Transilvania şi izolat în sudul Moldovei se semnaleazã ceaţã.

Astăzi, vremea va continua sã se încãlzeascã şi va deveni caldã, local deosebit de caldã, în special în vestul şi sudul ţãrii. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte - mai ales pe creste, cu rafale de 70...80 km/h în nordul Carpaţilor Orientali şi, local şi temporar, la cote mai reduse în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 12 grade. Dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoză METEO 21 ianuarie. Vremea în Capitală

Joi dimineața, cerul este senin, iar vântul suflã slab. La ora 09 se înregistrau -2 grade la Bãneasa, -1 grad la Filaret şi 1 grad la Afumaţi.

Astăzi, vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade.

 

 

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close