Antena 3 CNN Meteo Ninsorile lovesc din nou! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor. Prognoza meteo 9 martie 2021

Ninsorile lovesc din nou! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor. Prognoza meteo 9 martie 2021

Meteorologii anunță că, începând de miercuri, temperaturile vor scădea semnificativ și vor apărea ninsori pe arii extinse.

Ninsorile lovesc din nou! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor. Prognoza meteo 9 martie 2021
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    09 Mar 2021   •   08:00

Începând de marți după-amiaza, meteorologii anunță ploi care, pe timpul nopții, se vor transforma în ninsori, în special în sudul și centrul țării, unde și vântul va sufla cu putere. 

De joi însă, temperaturile încep să crească ușor, dar vremea va rămână închisă până spre finalul săptămânii. 

Prognoza METEO 9 martie 2021. Vremea în țară

Marți dimineața, cerul este parţial noros în centrul şi nord- estul ţãrii şi mai mult senin în rest. Izolat, în estul Transilvaniei ninge slab. Vântul suflã slab şi moderat cu unele intensificãri în Delta Dunãrii. La ora 04 temperatura aerului avea valori cuprinse între -7 grade la Bozovici şi 4 grade la Constanţa-Dig.

Astăzi, în cea mai mare parte a ţãrii, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în zonele montane şi submontane, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe sub formã de ninsoare.

Din orele serii, aria de nebulozitate va cuprinde treptat sud-vestul teritoriului, unde va începe sã plouã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi trecãtor în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade.

Prognoza METEO 9 martie 2021. Vremea în Capitală

La această oră, cerul este senin, iar vântul suflã moderat, cu unele intensificãri. La ora 05 se înregistrau 0 grade la toate staţiile meteo.

Astăzi, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 7...9 grade.

×
Subiecte în articol: ninsori
Parteneri
Hidroelectrica, anunţ privind indexul pe luna septembrie 2023
x close