Vremea 22 februarie 2021. Temperaturi crescute în țară. Cât va ține ”primăvara”

de Georgiana Adam    |    22 Feb 2021   •   09:56
Vremea 22 februarie 2021. Temperaturi crescute în țară. Cât va ține ”primăvara” Pixabay.com

Vremea va devenit deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade.

Vremea 22 februarie 2021. Vremea va deveni caldă pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales la munte şi în dealurile subcarpatice, unde cerul va fi senin pe tot parcursul intervalului.

În zonele joase de relief, în special din centru, est şi sud, îndeosebi în prima parte a zilei, local va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, iar cu totul izolat vor fi condiţii de burniţă.

Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 16 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă mai persistentă din Transilvania, Moldova şi sudul Olteniei.

Vremea 22 februarie 2021. Prognoza meteo 22 februarie 2021, în București

În București, luni, 22 februarie 2021, în prima parte a zilei va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, iar în restul intervalului cerul va fi mai mult senin.

Vântul va sufla slab până la moderat. Sub aspect termic, vremea va fi caldă după-amiaza, când se va atinge o temperatură maximã în jurul a 10 grade.

Prognoză meteo pentru 1 şi 8 Martie. Meteorologii anunță de când se va încălzi vremea

Prognoza meteo 23 februarie 2021, marți

Vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii februarie în cea mai mare parte a ţãrii, cu precãdere în zonele de deal şi de munte; excepţie vor face areale restrânse din Transilvania şi Oltenia, în condiţii de ceaţã mai persistentã, dar şi zona deltei, unde valorile termice la amiazã vor fi doar uşor peste cele normale; astfel temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 17 grade. La începutul zilei şi noaptea, în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţã şi va fi nebulozitate de plafon jos. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, la altitudini mari. Minimele termice vor fi cuprinse între -5 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 5...6 grade în dealurile din Banat şi Crişana.

Prognoza meteo 24 februarie 2021, miercuri

Deşi valorile termice diurne vor fi în scãdere, vremea se va menţine mai caldã decât în mod obişnuit în aceastã perioadã din an în majoritatea zonelor ţãrii, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 6 şi 14 grade şi minime între -2 şi 7 grade, în marea lor majoritate. Cerul va avea înnorãri în estul şi sud-estul teritoriului unde pe alocuri va ploua slab; în restul ţãrii cerul va fi variabil la deal şi la munte, dar în zonele joase vor fi nori de plafon jos sau ceaţã şi izolat posibil burniţã, mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în zona înaltã şi pe spaţii mici şi trecãtor în regiunile estice.

Citiți și: Vremea martie 2021. Temperaturi anormale pentru această perioadă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close