Antena 3 CNN Opinii Adrian Ursu: Sunt aproape 200 de cazuri noi cu coronavirus. Ne aflăm într-o curbă care decolează abrupt

Adrian Ursu: Sunt aproape 200 de cazuri noi cu coronavirus. Ne aflăm într-o curbă care decolează abrupt

Adrian Ursu a vorbit despre decizia lui Iohannis de a înăspri măsurile cu privire la prevenirea COVID-19. Jurnalistul susține că ne aflăm într-o curbă care decolează abrupt, referindu-se la numărul de cazuri noi cu coronavirus pe teritoriul țării noastre.

Adrian Ursu: Sunt aproape 200 de cazuri noi cu coronavirus. Ne aflăm într-o curbă care decolează abrupt
de Adrian Ursu    |    24 Mar 2020   •   13:38

”E ceea ce trebuia să se întâmple pe un program a acestor măsuri. Fără îndoială că ceea ce am avut pe aprcursul zilei de azi a fost doar varianta de tatonare, cea care trebuia să dea ocazia populației să se obișnuiască cu acest regim mai sever, respectiv existența acestor documente trebuia să beneficieze un răgaz. 

Excepțiile vor fi mai puțin numeroase și foarte important vor intra în vigoare acțiunile ferme. Acele amenzi care ar trebui să fie la rândul lor pe niște paliere. 

E un moment care sigur că încarcă cumva întregul context. Dacă privim raportarea de azi privind numărul de cazuri noi ne demonstrează că suntem într-o curbă care începe să decoleze abrupt. Sunt aproape 200 de cazuri noi.

Ce i s-a reproșat președintelui a fost că a anunțat starea de urgență cu două zile înainte, fără să vină cu clarificări.”, a zis Adrian Ursu.

Klaus Iohannis, anunț după ședința de urgență: „Se vor introduce noi restricții de circulație și noi restricții pentru români. Vom folosi armata”

×
Subiecte în articol: coronavirus Klaus Iohannis
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close