Antena 3 CNN Opinii De ce e atrasă Elena Udrea de femei

De ce e atrasă Elena Udrea de femei

De ce e atrasă Elena Udrea de femei
18 Mar 2010   •   11:40

Acesta este un text cât se poate de serios. Cred că Elena Udrea suferă un proces accelerat de masculinizare şi, prin urmare, e tot mai atrasă de femei. Şi nu-i exclus să devină primul androgin din România. Primul din lume există deja, se numeşte Norrie May-Welby, locuieşte în Australia şi, recent, a fost recunoscută oficial drept ?persoană fără niciun sex?. Norrie s-a născut bărbat dar după ce şi-a făcut o operaţie de schimbare de sex, spune că a fost nefericită şi ca femeie şi a decis să devină ?neutră?. A declarat presei că a ajuns la concluzia că nu i se potriveşte nici conceptul de bărbat nici cel de femeie. Elena Udrea e abia în faza în care experimentează conceptul de bărbat. Dar procesul e ireversibil.

Studii recente arată că femeile din ţările dezvoltate sunt tot mai atrase de bărbaţi cu trăsături feminine. Explicaţiile lansate de specialişti sunt legate de nivelul de trai ridicat, de independenţa financiară tot mai mare. Faptul că nu trebuie să-şi mai facă griji cu privire la şansele de supravieţuire şi de reuşită ale copiilor lor, le face pe femei să se reorienteze către bărbaţi cu alură feminină. Elena Udrea are toate aceste date şi încă ceva în plus faţă de omoloagele sale din state mai dezvoltate. Trăind într-o ţară săracă cum e România, distanţa care o separă de marea majoritate a românilor o face să se simtă cu atât mai sigură de ea. Mai ?bărbată?, cum ar veni.
Şi încă ceva, poate şi mai important. Elena Udrea e şi cea mai puternică femeie din România, sau cel puţin acesta e sentimentul pe care cu siguranţă îl are de câţiva ani încoace. Iar acesta e un factor în plus în transformarea ei din femeie în mascul. Dar dincolo de orice speculaţie există tot mai multe fapte.
Ca un adevărat stăpân de harem, Elena Udrea şi-a construit în organizaţia de sector a PDL de care aparţine o gaşcă de femei, unele foste partenere în diverse afaceri, pe care acum începe să le şi promoveze agresiv. Exact pe modelul bărbatului subjugat de amante care sfârşeşte prin a le îndeplini toate mofturile. Ultima pe lista Elenei Udrea se numeşte Ana Maria Topoliceanu pe care a numit-o recent la conducerea Companiei Nationale de Investiţii (CNI), o instituţie care gestionează un buget de 4,2 miliarde de euro. Cu domnişoarea Ana Maria, ministrul Udrea a fondat în 2002 compania Elan Grup iar după ce PD a ajuns la guvernare în 2004 a plasat-o în Consiliul de Administraţie a RAPPS. Apoi consilier personal când a devenit ministru şi acum şefă la CNI.
Tot din filiala de sector a PDL de care Udrea e responsabilă politic a ţâşnit recent pe o funcţie mare, la fel de importantă ca şi a Anei Maria, Cristina Zevedei. Cristina e şefă la AMPOSDRU, autoritatea care gestionează fonduri europene pentru resurse umane în valoare, culmea coincidenţei, tot de vreo 4,2 miliarde de euro. Cristina şi Elena au participat in ultimii ani împreună la mai multe evenimente mondene. În 2006, relatează presa, Elena Udrea declara că va organiza cu Cristina Zevedei mai multe evenimente caritabile.
Şi pentru că flacăra violet ne urmăreşte în continuare peste tot, nu putea lipsi din gaşca Elenei nici soţia celebrului de-acum Aliodor Manolea. Doina Elena Manolea vine tot din organizaţia PDL sectorul şase păstorită de Elena Udrea, fiind numită în timpul campaniei prezidenţiale de la sfârşitul anului trecut director al Inspectoratului Teritorial al Muncii (ITM) Bucureşti.
În PDL masculul alfa nu mai e Traian Băsescu ci Elena Udrea. În curând şi în România.

Raul Zan

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Raul Zan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close