Antena 3 CNN Opinii Un somnifer pentru doamna Udrea, vă rog!

Un somnifer pentru doamna Udrea, vă rog!

Un somnifer pentru doamna Udrea, vă rog!
01 Iun 2010   •   11:45

Cine-şi imaginează că guvernanţii dorm liniştiţi în timp ce ţara se duce de râpă se înşeală. Avem acum dovada că lucrurile nu stau deloc aşa. Dimpotrivă. Măcar o parte dintre cei care ne conduc au ajuns chiar mai rău. Nu mai pot să doarmă deloc.

Uite, spre exemplu, ce ne mărturiseşte Elena Udrea, într-un interviu acordat ieri băieţilor cu portocaliu în obraji de la Hotnews: ?Nu mai dorm din cauza ratei la bancă.? Vă recunoaşteţi, probabil mulţi, în situaţia doamnei Udrea, nu? Ei bine, vă anunţ că s-ar putea chiar să staţi un pic mai bine. Poate că nu dormiţi nici dumneavoastră din cauza ratelor dar poate că mai aveţi ceva timp la dispoziţie pentru a le plăti.

Nu e şi cazul doamnei în cauză, pentru că ea trebuie să plătească tot până la sfârşitul acestui an. Şi nu câteva mii sau zeci de mii de euro, cum v-aţi putea închipui, ci nici mai mult nici mai puţin decât trei milioane de euro. Vă daţi seama în ce situaţie se află? Este că nu v-aţi dori să fiţi niciodată în pielea dumneaei? Şi ca să ne fie şi mai clar cât de mult am nedreptăţit-o până acum, fie şi cu gândul doar, ne mai spune doamna Udrea aşa, un pic de la obraz: ?Îmi este foarte greu să aud cu câtă lejeritate tratează unii situaţia mea?.

Bine, doamna Udrea recunoaşte că ar avea ceva soluţii la problema dumneaei, dar imaginaţi-vă, ce sacrificii ar presupune una dintre cele pe care le ia deja în calcul, şi anume ca soţul să vândă cele două hoteluri pe care le deţin în Bucureşti. Deci hai să nu ne mai lamentăm atât şi să recunoaştem că unii dintre noi care mai trebui să aibă grijă şi de soarta ţării, cum e cazul doamnei Udrea, o duc chiar mai rău.

Să ai 3 milioane datorii la bancă pentru un teren pe care ai construit deja un bloc de locuinţe şi să trebuiască, pentru a le plăti, să-ţi vinzi nişte hoteluri nu e ceva care să-şi dorească vreodată vreun român, fie el şi bugetar sau pensionar.

În fine, nu ştiu alţii cum judecă situaţia recent dezvăluită a doamnei Udrea, dar pe mine m-a impresionat profund. Drept pentru care mă gândesc deja să mă ofer eu să-i cumpăr cele două hoteluri, să scape doamna Udrea de griji, să ştiu că de mâine începe şi dumneaei să doarmă ca tot omul, ca să se poată ocupa în linişte de treburile ţării. Se mai oferă cineva? Facem şi noi acest mic sacrificiu pentru ţară? Eu zic că merită. Un ministru nedormit e ultimul lucru de care are nevoie România în acest moment.

Raul Zan

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Raul Zan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close