Antena 3 CNN Politică ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban ar putea intra în bătălia pentru Primăria Capitalei, susțin surse PNL

ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban ar putea intra în bătălia pentru Primăria Capitalei, susțin surse PNL

ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban ar putea deveni candidatul PNL la Primăria Capitalei, numele lui figurând în lista celor testați în sondajele liberalilor în vederea alegerilor locale din 2020.   

ALEGERI LOCALE 2020. Ludovic Orban ar putea intra în bătălia pentru Primăria Capitalei, susțin surse PNL
Sursa foto: Foto: gov.ro
12 Feb 2020   •   15:45

”Oficial mi s-a spus că acest lucru nu există, însă sursa care mi-a confirmat este suficient de puternică ca să mă determine să public această informație. Nu știu dacă are legătură cu posibilitatea ca Ludovic Orban să mai fie sau nu premier după anticipate, ci cu faptul că Primăria Capitalei e o rampă de lansare pentru orice politician care vrea să facă carieră în politică”, spune Dan Andronic, la Antena 3.

Deocamdată, Ludovic Orban este la cuţite cu toată lumea, inclusiv cu preşedintele Klaus Iohannis. Potrivit surselor politice, preşedintele este extrem de supărat pe Orban pentru că nu l-a anunţat despre conţinutul ordonanţelor date la miez de noapte şi nici despre faptul că vor fi aşa multe.

Neînţelegerile dintre preşedinte şi premier ar putea da peste cap şi planurile PNL pentru primăria Capitalei. 

×
Parteneri
Cu cât crește, de fapt, salariul minim net de la 1 octombrie
x close