Antena 3 CNN Politică Alfred Simonis (PSD), atac la Cătălin Drulă (USR): "Singura reușită este că ai devenit tu milionar în euro la putere!"

Alfred Simonis (PSD), atac la Cătălin Drulă (USR): "Singura reușită este că ai devenit tu milionar în euro la putere!"

Alfred Simonis (PSD), preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, l-a acuzat pe Cătălin Drulă, preşedintele USR, că "singura reuşită" a USR, atunci când partidul a fost la putere, a fost aceea că "a devenit milionar în euro".

Alfred Simonis (PSD), atac la Cătălin Drulă (USR): "Singura reușită este că ai devenit tu milionar în euro la putere!"
Sursa foto: Facebook | Alfred Simonis
de Georgiana Adam    |    08 Aug 2023   •   14:23

"Drulă – voi ați mâncat și noi plătim! Voi useriștii și cu așa-zișii liberali desprinși din platourile de la filmare de la ”Barbie” ați mâncat cu zece guri, nesătuilor!

V-ați așezat în capul mesei deși nu ați câștigat alegerile și ați comandat în neștire tot meniul, patru feluri de mâncare. După aperitive, ați dat bir cu fugiții cu tot cu argintăria de pe masă și cu banii de consultanță din PNRR dosiți prin buzunare. Nota de plată a rămas pentru alții!

Guvernarea voastră ineptă de dreapta a fost capabilă doar să împrumute 200 de miliarde și să lase în urmă mii de morți de Covid. Asta e bilanțul vostru! Singura reușită este că ai devenit tu milionar în euro la putere!

Drulă – read my lips! Noi nu suntem ca voi. PSD nu fuge atunci când e greu. Reparăm ce ați distrus voi, incapabililor!

Indiferent cât vă veți zvârcoli voi și cu unii puțini de la PNL, România va face reformele de care are nevoie. Și da, milionarule în euro, tu și ceilalți bogați de la USR veți plăti mai mult! Pentru că așa este în Europa și așa este corect!", a scris Alfred Simonis în postarea de pe Facebook.

Drulă – voi ați mâncat și noi plătim! Voi useriștii și cu așa-zișii liberali desprinși din platourile de la filmare de...

Publicată de Alfred Simonis pe Marţi, 8 august 2023

×
Subiecte în articol: alfred simonis PSD
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close