Antena 3 CNN Politică Antonescu, despre cursa pentru prezidenţiale: Il las pe Iohannis, dacă va fi mai bine clasat decât mine

Antonescu, despre cursa pentru prezidenţiale: Il las pe Iohannis, dacă va fi mai bine clasat decât mine

Antonescu, despre cursa pentru prezidenţiale: Il las pe Iohannis, dacă va fi mai bine clasat decât mine
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mar 2014   •   16:53

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este dispus să renunţe la cursa pentru Preşedinţie, în cazul în care Klaus Iohannis va fi mai bine clasat decât el în sondaje.

 
"Dacă ajungem în situaţia în care suntem pe pregătirea prezidenţialelor şi vedem că în intenţia de vot Iohannis are în mod clar mai mult ca mine, orice partid se gândeşte şi eu, primul, mă gândesc: să mergem pe cel care are mai multe şanse. Nu e deloc scopul vieţii mele Preşedinţia cu orice preţ. Dacă era aşa, altfel ar fi decurs relaţiile cu PSD. Acum s-a terminat USL, dar de anul trecut am spus clar PSD că dacă dânşii înţeleg prin preşedinte unul cumine, nu au găsit omul", a declarat Antonescu, potrivit adevarul.ro.
 
De asemenea, şeful liberalilor a mai spus, tot astăzi, că dacă PNL va înregistra un scor sub 20% la alegerile europarlamentare îşi va da demisia din funcţia de preşedinte de partid.

Citiţi şi Antonescu: Cerem Guvernului Ponta III să adopte măsura scăderii CAS-ului cu 5% la angajator, altfel depunem moţiune de cenzură
 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close