Antena 3 CNN Politică Badea, lui Băsescu: "7,4 milioane de români au zis să vă căraţi dracului. Rău de tot vă iubeşte poporul, maxim"

Badea, lui Băsescu: "7,4 milioane de români au zis să vă căraţi dracului. Rău de tot vă iubeşte poporul, maxim"

Badea, lui Băsescu: "7,4 milioane de români au zis să vă căraţi dracului. Rău de tot vă iubeşte poporul, maxim"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    27 Noi 2012   •   23:59

Mircea Badea consideră că revenirea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte, după referendumul din 29 iulie, este "un gest sinucigaş".

"Mi s-a părut un gest sinistru, sinucigaş să-l mai pui pe Băsescu pentru a doua oară preşedinte. Poporul aşa a decis (...) Altfel, să ştiţi că poporul vă iubeşte mult, 7,4 milioane de români au zis atunci să vă căraţi dracului. Rău de tot vă iubeşte, maxim", a comentat Badea, în ediţia de marţi seară a emisiunii În gura presei, de la Antena 3.

Aprecierile lui Mircea Badea vin după ce preşedintele Traian Băsescu a spus astăzi, într-o emisiune la un post TV, că premierul Victor Ponta este pisicuţ, cinic, prost şi mitoman, cum e Crin Antonescu bolnav de somn.

"Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, ca un pisic, şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria sau ajunge ... se vede cu un microfon în faţă vorbeşte cum vedeţi. (...) El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman", a declarat Traian Băsescu.

Cum îi răspunde Ponta lui Băsescu cu privire la apelativele "pisicuţ" şi "mitoman"


Citeşte şi Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că este greu pentru un şef al statului să mai numească o dată premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa.










×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close