Antena 3 CNN Politică Băsescu: Există riscul ca Sevil Shhaideh să fie doar o fațadă pentru PSD. Doamna are experiență politică zero

Băsescu: Există riscul ca Sevil Shhaideh să fie doar o fațadă pentru PSD. Doamna are experiență politică zero

Băsescu: Există riscul ca Sevil Shhaideh să fie doar o fațadă pentru PSD. Doamna are experiență politică zero
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    22 Dec 2016   •   13:02

Fostul președinte Traian Băsescu a spus, joi, că Sevil Shhaideh - propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier - nu are experință politică, motiv pentru există riscul ca ea să devină doar ”o fațadă” pentru Dragnea și nucleul PSD.

”Doamna are experiență politică zero, nu este conectată la nulceul dur și decizional al PSD și din acest motiv și riscul să fie doar o fațadă pentru domnul Dragnea și oamenii puternici din PSD este major, ori România nu ar trebui să treacă la o conducere de stil islamist ca în Iran”, a declarat președintele PMP, Traian Băsescu, joi, după întâlnirea cu șeful statului.

În rest, ”are o reputație excepțională în comunitatea turco-tătară din Dobrogea”, a mai spus Băsescu despre Sevil Shhaideh.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a anunţat joi că la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis l-a propus prim-ministru pe Eugen Tomac

Propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru este Sevil Shhaideh, a anunţat miercuri preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Dacă va fi desemnată de preşedintele Iohhanis, România va avea pentru prima dată, la cârma Guvernului, un prim-ministru femeie care aparţine unei minorităţi. 

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close