Antena 3 CNN Politică Băsescu: Ponta şi Iohannis îşi trimit toate panaramele parlamentare să se ocupe de mine la televizor

Băsescu: Ponta şi Iohannis îşi trimit toate panaramele parlamentare să se ocupe de mine la televizor

Băsescu: Ponta şi Iohannis îşi trimit toate panaramele parlamentare să se ocupe de mine la televizor
de M.T.    |    13 Oct 2014   •   21:05

Preşedintele Traian Băsescu i-a acuzat în termeni duri pe Victor Ponta şi pe Klaus Iohannis că „îşi trimit toate panaramele parlamentare la televizor”, în loc să se ocupe de adevăratele probleme.

„Îşi trimit toate panaramele parlamentare să se ocupe de Băsescu seară de seară la televizor, în loc să discute problemele serioase. Sub disputa cu cine este Băsescu, de fapt, nu vor să vorbească despre probleme de fond. Îl înţeleg pe Ponta, el trebuie să fugă de proasta guvernare. Dar ce de nu vorbeşte Iohannis. De ce? Pentru că-i leagă Grivco. Pentru asta nu vorbeşţe Iohannis”, a spus preşedintele, în cadrul unei declaraţii de presă la Palatul Cotroceni.

Prezenţi în studioul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, senatorul PSD Dan Şova şi deputatul PNL Ionuţ Stroe au reacţionat la afirmaţiile făcute preşedinte.

„„Mă mândresc că sunt parlamentar. Conform Constituţiei, fac parte din puterea care reprezintă organul reprezentativ suprem al poporului român. Iar în raport cu obligaţiile noastre faţă de poporul român, noi l-am suspendat de două ori pe Băsescu şi sunt mândru de treaba asta”, a spus Şova.

„Nu sunt panaramă şi nu sunt trimis de nimeni. În al doilea rând, preşedintele ar trebui să ştie că o democraţie reprezentativă are Parlament. Sunt un reprezentant al poporului, în măsura în care şi el a primit votul poporului. Şi nu în ultimul rând, vreau să-i spun că nu există popor bun şi politicieni răi. Şi el e la fel de rău ca mine sau e la fel de rău ca cei care îl aleg acolo”, a completat Stroe.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close