Antena 3 CNN Politică Băsescu s-a descotorosit pe rând de toţi apropiaţii. Singura pe care nu a abandonat-o a fost Elena Udrea

Băsescu s-a descotorosit pe rând de toţi apropiaţii. Singura pe care nu a abandonat-o a fost Elena Udrea

Băsescu s-a descotorosit pe rând de toţi apropiaţii. Singura pe care nu a abandonat-o a fost Elena Udrea
de S.T.    |    28 Feb 2015   •   19:01

Traian Băsescu s-a descotorosit pe rând de toţi apropiaţii de-a lungul carierei sale. Foşti colegi de partid, consilieri cu acte în regulă sau ideologici, aliaţi politici sau prieteni.

Singura pe care nu a abandonat-o, aşa cum chiar el declara, a fost Elena Udrea, cel mai mare proiect politic al fostului preşedinte. Şi unde nu a reuşit Traian Băsescu, s-a ocupat Elena Udrea să facă curat în jurul preşedintelui.

Pe lângă Elena Udrea, Traian Băsescu s-a mai mândrit cu un produs politic, Monica Macovei, fostul ministru al Justiţiei. Şi-a retras însă orice susţinere când Macovei a început să o atace pe Udrea.

Consilieri precum Renate Weber, Sebastian Lăzăroiu, purtătorii de cuvânt Adriana Săftoiu, Valeriu Turcan, au plecat de lângă preşedinte, în diferite etape ale mandatelor sale, oficial sau nu, şi din cauza Elenei Udrea, care se credea şefă la Cotroceni.

După mulţi ani, Traian Băsescu mai păstrează o relaţie de apropiere doar cu Emil Boc, un alt fan al Elenei Udrea. Deşi cel mai mare fan al fostei blonde de la Cotroceni rămâne chiar el, după cum declara recent.

×
Subiecte în articol: politicieni Elena Udrea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close