Antena 3 CNN Politică Buzău. Cezar Preda a votat pentru ca "mafia locală să dispară şi să lase judeţul şi oraşul în pace"

Buzău. Cezar Preda a votat pentru ca "mafia locală să dispară şi să lase judeţul şi oraşul în pace"

Buzău. Cezar Preda a votat pentru ca "mafia locală să dispară şi să lase judeţul şi oraşul în pace"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Iun 2012   •   13:18

Candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Buzău, deputatul Cezar Preda, a votat, duminică, împreună cu soţia sa, spunând că şi-a exprimat opţiunea pentru ca "mafia locală încuscrită să dispară şi să lase judeţul şi oraşul în pace", transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
Cezar Preda a sosit la urne împreună cu soţia sa, iar după ce a votat a declarat: "După cum era previzibil, votul meu a fost dat pentru ca această mafie locală încuscrită să dispară şi să lase judeţul şi oraşul în pace".
   
La ora 10.00, în judeţul Buzău, prezenţa la urne era de 10,43 la sută. În mediul urban, au votat 9, 09 la sută dintre alegătorii cu drept de vot, iar în mediul rural au trecut pe la urne 11,44 la sută.
   
Până în prezent, la BEJ Buzău au fost raportate şapte incidente care sunt în curs de verificare.
   
Conducerea PDL Buzău a cerut, duminică dimineaţă, suspendarea alegerilor în judeţ, ca urmare a numărului mare de incidente înregistrate în ultimele ore în mai multe secţii de votare din municipiul Buzău şi din alte 23 de localităţi.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close