Antena 3 CNN Politică Călin Popescu Tăriceanu (ALDE-PRO România) către Iohannis și ministrul apărării: Nu mai pregătiți armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care încă nu există!

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE-PRO România) către Iohannis și ministrul apărării: Nu mai pregătiți armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care încă nu există!

Călin Popescu Tăriceanu, co-președinte ALDE-PRO România, după fuziunea dintre cele două partide, cere Armatei să se implice într-o campanie națională de testare gratuită a tuturor românilor, în loc să se poarte discuții despre vaccinarea populației cu un vaccin care încă nu este gata: "Încetați să mai vindeți pielea ursului din pădure!".

Călin Popescu Tăriceanu (ALDE-PRO România) către Iohannis și ministrul apărării: Nu mai pregătiți armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care încă nu există!
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    11 Noi 2020   •   23:48

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a postat miercuri seară, pe Facebook, un mesaj referitor la discuțiile purtate în ultima perioadă de președintele Iohannis cu ministrul apărării, Nicolae-Ionel Ciucă.

Mesajul era însoțit și de fotografia celor doi, împreună cu întrebarea: "Întâlnirea de la Cotroceni o fi un semn că Ludovic este pe tobogan?", făcând aluzie la o posibilă plecare a lui Ludovic Orban din fruntea Guvernului.

"Observ că din ce în ce mai des dl Iohannis are întâlniri cu Ministrul Apărării! Poate fi un semn că Ludovic este pe tobogan sau poate fi un semn că dl.Iohannis dorește implicarea armatei în gestionarea crizei de sănătate!

De-o fi una, de-o fi alta, eu îi sugerez următorul lucru: încetați să mai vindeți pielea ursului din pădure! Nu mai pregătiți armata pentru o campanie de vaccinare cu un vaccin care încă nu există!

Mai bine haideți să implicăm armata într-o campanie națională de testare gratuită a tuturor românilor! Ca să știm unde suntem! Ca să știm ce avem de făcut! Ca să nu mai izolăm după ureche!

Și, până atunci, poate se coace și Ludovicul și cade singur!"

Observ că din ce în ce mai des dl Iohannis are întâlniri cu Ministrul Apărării! Poate fi un semn că Ludovic este pe...

Posted by Calin Popescu Tariceanu on Wednesday, 11 November 2020

 

”Haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin!”

Într-un alt mesaj, publicat tot miercuri pe rețeaua de socializare, Tăriceanu îi cerea Președintelui amânarea alegerilor până după apariția vaccinului împotriva COVID-19: 

"Dle Iohannis, dacă acest vaccin nu este doar o iluzie pe care o vindeți românilor și chiar știți și credeți în apariția lui rapidă, haideți să amânăm alegerile parlamentare până după apariția acestui vaccin! Vaccinăm populația, facem o campanie reală și menținem o democrație funcțională și nu una de fațadă!", a scris acesta.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close