Antena 3 CNN Politică Când a înțeles Dan Barna că a pierdut alegerile. Începuseră deja să curgă telefoanele de felicitare

Când a înțeles Dan Barna că a pierdut alegerile. Începuseră deja să curgă telefoanele de felicitare

Când a înțeles Dan Barna că a pierdut alegerile. Începuseră deja să curgă telefoanele de felicitare
12 Noi 2019   •   09:57

Dan Barna a afirmat că şi-a dat seama că a pierdut şansa de a intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale la câteva ore de la închiderea urnelor, cu toate că primise telefoane de felicitare.

Potrivit candidatului USR-PLUS, rezultatele care veneau erau „foarte fluctuante“. Pe la jumătatea zilei, pe fondul unor date încurajatoare, Barna începuse să primească telefoane de felicitare de la jurnalişti şi influenceri. „După care, în ultimele ore, s-a schimbat trendul, a apărut o diferenţă ceva mai mare şi am aşteptat să vedem cum arată tendinţele în Diaspora. În momentul în care am văzut cam cum stăm, a fost previzibil că nu vom mai avea acest rezultat“, a declarat liderul USR, la Digi24.ro.

Anterior, Barna a afirmat, într-o conferință de presă, că şi-a supraestimat şansele, rezultatul final fiind pentru el o surpriză. ”Din păcate, bucata aceasta de Românie, pe care m-am bazat și în care am crezut, este mai mică decât am anticipat. E vina noastră. Mai este mult de muncă în această țară. Știam că nu va fi ușor. Am crezut că suntem mai sus decât ne-a dovedit-o electoratul”, a mai spus Barna.

×
Subiecte în articol: Dan Barna alegeri prezidentiale 2019
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close