Antena 3 CNN Politică Cât timp durează recuperarea lui Ponta, după operaţie

Cât timp durează recuperarea lui Ponta, după operaţie

Cât timp durează recuperarea lui Ponta, după operaţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    17 Iun 2015   •   09:47

Victor Ponta nu ar trebui să meargă la Guvern în următoarele trei săptămâni. Recomandarea vine din partea medicilor care spun că operaţia a fost mai complicată decât se aşteptau după primul consult. 

 
Premierul a avut o ruptură de ligament care a dus apoi la leziuni grave ale meniscului. Victor Ponta fost operat la o clinică din Turcia, în urmă cu două zile. 
 
Operaţia la care a fost supus premierul la clinica din Turcia a fost mai complicată decât au prevăzut medicii la consultul din Capitală. Nu a fost vorba doar de ligamente încrucişate, ci şi de leziuni ale meniscului, ceea ce a dus la o intervenţie mai dificilă
 
Medicul român care l-a consultat pe Victor Ponta recomandă ca premierul să îşi aloce trei săptămâni de recuperare, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să calce pe la Guvern până la sfârşitul lunii.  
 
"A fost o operaţie foarte complicată. Dânsul a avut o ruptură veche de ligament încrucişat anterior, fapt ce a determinat o ruptură de menisc intern şi leziuni foarte mari de cartilaj. E o perioadă de minimum trei săptămâni în care atunci când laşi piciorul jos vine sânge în picior, se mişcă genunchiul şi doare", a spus medicul Ion Bogdan Codorean, doctor ortoped, potrivit gândul.info.
 
Victor Ponta este acum sub strictă supraveghere a medicilor turci. Premierul a explicat că nu a fost vorba de neîncredere atunci când a ales să se opereze în străinătate. Motivul principal pentru care a plecat în Turcia a fost că avea nevoie de linişte, a mai transmis premierul. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta recuperare
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close