Antena 3 CNN Politică Cătălin Ivan, despre sancţionarea sa în PSD: Singurul motiv e acela că nu sunt de acord cu Liviu Dragnea

Cătălin Ivan, despre sancţionarea sa în PSD: Singurul motiv e acela că nu sunt de acord cu Liviu Dragnea

Cătălin Ivan, despre sancţionarea sa în PSD: Singurul motiv e acela că nu sunt de acord cu Liviu Dragnea
14 Dec 2014   •   15:51

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a afirmat, duminică, faptul că nu consideră necesară sancţionarea sa, ca urmare a dialogului în contradictoriu cu purtătorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, dar şi cu Viorica Dăncilă, arătând că singurul motiv real ar fi acela că nu este de acord cu Liviu Dragnea.

"Sunt dispus, cu ambele colege, să ne uităm încă o dată pe înregistrare şi, dacă ceva le-a jignit, pot să îmi cer scuze", a spus Cătălin Ivan.

"Dacă e cineva care trebuie să fie supărat după emisiunea aceea ("100 de minute" - n.r.), sunt eu, că am aflat în direct că nu mai sunt şeful delegaţiei europarlamentarilor", a mai spus Ivan.

Eu trăiesc în casă cu nouă doamne. Cu tot cu bone, bunică şi străbunică. Nu mi-aş permite să le jignesc", a mai spus Ivan. 

Cătălin Ivan a precizat că nu s-a discutat anterior în BPN plecarea sa de la fruntea delegaţiei, ci că el însuşi a sugerat, după alegerile pentru Parlamentul European, că ar dori să renunţe la această funcţie, "pentru că are foarte multe atribuţii în ţară".

Europarlamentarul PSD a subliniat că singurul motiv pentru care ar putea fi sancţionat este acela că nu e de acord cu Liviu Dragnea.

"Domnul Dragnea crede că absolut oricine nu e de acord cu domnia sa, are legătură cu Marian Vanghelie. Lupta pe care o are cu Vanghelie să şi-o ducă singur. Nu toţi cei care în partid au o altă opinie decât Liviu Dragnea, sunt oamenii lui Vanghelie. E o obsesie a domnului Dragnea şi nu am cum să îl ajut. (...) Vrea să mă sancţioneze pentru că eu am jgnit două colege pe care eu nu le-am jignit.  Singurul motiv care ar putea fi e că nu sunt  de acord cu domnul Dragnea. Dar nu scrie în statut că trebuie să fii de acord cu domnul Dragnea", a mai spus Cătălin Ivan.

Ivan a aflat în direct, la emisiunea "100 de minute", că nu mai este şeful  europarlamentarilor social democraţi şi membru în Biroul Permanent Naţional al Partidului şi a acuzat-o pe Gabriela Firea că dă comunicate în numele partidului dar care conţin propriile opinii, iar pe Dancilă că a fost pusă în funcţie pentru că este susţinută de Liviu Dragnea.

Citeşte şi:


Cătălin Ivan riscă SANCŢIUNI pentru atacul la Firea şi Dăncilă. Dragnea: E un puşti obraznic

Schimb de replici între Cătălin Ivan şi Gabriela Firea, pe tema separării funcţiilor politice

Scandal în PSD. Codrin Ştefănescu îşi acuză un coleg că face DECLARAŢII TÂMPITE: Când te bate Iohannis cu 70% la 30%, nu vii să-mi ţii tu mie lecţii


×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Liviu Dragnea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close