Antena 3 CNN Politică Cătălin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Cătălin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Cătălin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Apr 2016   •   09:40

Cătălin Predoiu intră în cursa pentru Primăria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie să treacă de votul Biroului Politic al partidului, însă e puţin probabil ca liberalii să îşi dorească să ajungă la candidatul numărul cinci. 

Propunerea Cătălin Predoiu vine după ce liberalii au retras al treilea candidat la Primăria Generală şi l-au lansat pe al patrulea. 

Locul său a fost luat imediat de Cătălin Predoiu, care a anunţat că-şi asumă el sarcina de a candida pentru funcţia de primar general.

Marian Munteanu a explicat că abandonează lupta politică, pentru ca acuzaţiile împotriva lui să nu afecteze PNL-ul

Marian Munteanu a explicat că a decis să se retragă din cursa electorală pentru Primăria Capitalei pentru că erau prea mulţi cei care îl contestau, din interiorul PNL, iar acest lucru putea afecta unitatea partidului. 

Fostul lider al studenţilor din anii '90 a ţinut să spună că acuzaţiile potrivit cărora ar fi fost colaborator al securităţii sunt nefondate.

Marian Munteanu a mai precizat că nu va intra în cursa electorală pentru Primăria Capitalei ca independent. 

Cătălin Predoiu este al patrulea candidat pe care PNL îl aruncă în lupta pentru Primăria Capitalei, după Cristian Buşoi, Ludovic Orban şi Marian Munteanu. 

Marian Munteanu este al treilea candidat propus de PNL, în trei luni, pentru Primăria Capitalei, după ce procurorii DNA au început urmărirea penală pe numele lui Ludovic Orban, iar Cristian Buşoi s-a retras din cursă din proprie iniţiativă. 

Procurorii DNA au anunţat luni că prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, acesta solicitându-i unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania electorală din vara anului 2016.

PNL schimbă candidatul pentru Primăria Capitalei. Bușoi, înlocuit cu Ludovic Orban

Citiți și ALEGERI LOCALE 2016. Ce spune Marian Munteanu despre ridicarea unei moschei la Bucureşti

Marian Munteanu, undă verde pentru parade și cluburi gay dacă devine primarul Capitalei

Marian Munteanu (PNL): Nu știu dacă Zelea Codreanu a fost un criminal. Sunt controverse...

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close