Antena 3 CNN Politică Ce a apărut miercuri seară pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Ce a apărut miercuri seară pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis

Ce a apărut miercuri seară pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
28 Noi 2018   •   18:27

Preşedintele Klaus Iohannis a ținut un discurs, miercuri, în Parlament în care a criticat coaliția de guvernare PSD-ALDE și a făcut un apel la parlamentari să nu mai facă rău societății românești.

Citește și: Tăriceanu, declarație la ședința solemnă: Ar trebui să aniversăm un act autentic de democrație, un manifest al democrației

Miercuri seară, Klaus Iohannis a amintit pe pagina sa de Facebook o parte din mesajul trasmis cu ocazia ședinței solemne dedicate Centenarului.

"La aniversarea în Parlament a 100 de ani de la Marea Unire, le-am transmis clar parlamentarilor și guvernanților: Ascultați vocea românilor, recuplați-vă la interesele naționale, ridicați-vă la demnitatea Centenarului și nu îl dezonorați!

Citește și: Reacția Vioricăi Dăncilă, după discursul lui Iohannis: Poți să critici, să îți exprimi nemulțumirile, dar trebuie să dai dovadă de responsabilitate în declarații

Nu puneți în joc tot efortul și sacrificiile românilor, nu faceți rău societății românești mergând mai departe cu legi ale justiției și cu modificări ale codurilor penale care sunt incongruente cu o democrație veritabilă!", a scris Klaus Iohannis.

Citește și: Dragnea, în ședința solemnă: Atacurile politice au mers prea departe

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close