Antena 3 CNN Politică Ce GREŞEALĂ majoră a făcut Victor Ponta

Ce GREŞEALĂ majoră a făcut Victor Ponta

Ce GREŞEALĂ majoră a făcut Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Iun 2015   •   18:36

Cea mai mare greşeală politică făcută de premierul Victor Ponta în cariera sa este că l-a îndepărtat pe Antonescu de la candidatura la Cotroceni, este de părere analistul politic Bogdan Chirieac.

 
"Probabil că singura greşeală majoră făcută de Victor Ponta până acum în cariera sa politică e că l-a îndepărtat pe Crin Antonescu de la candidatura la Preşedinţie. Dacă ar fi rămas cu USL mai departe, dacă dânsul s-ar fi concentrat numai pe funcţia de prim-ministru, probabil că România ar fi arătat cu totul alt fel astăzi, ar fi fost o ţară mult mai liniştită, capabilă să treacă cu usurinţă peste epoca post Băsescu", a spus Bogdan Chirieac, senior editor DCNews, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte activitatea politică a lui Antonescu, analistul politic a apreciat că fostul şef al PNL nu se va mai întoarce de unde a plecat, aşa cum a şi spus, de altfel.
 
"Cred că politica e pentru dânsul un capitol încheiat, aşa cum a spus, nu cred că se va întoarce în politica activă", a comentat Bogdan Chirieac.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close