Antena 3 CNN Politică Ce le-a reproșat președintele Iohannis celor din PNL

Ce le-a reproșat președintele Iohannis celor din PNL

Ce le-a reproșat președintele Iohannis celor din PNL
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    16 Dec 2016   •   20:07

Mircea Hava a declarat, vineri, că preşedintele Klaus Iohannis le-a spus delegaţilor PNL care au participat la consultările de la Cotroceni că nu au avut niciun mesaj pentru electorat, iar apoi s-a discutat despre formarea noului Guvern.

”Vă spun sincer şi preşedintele a spus <>. Eu spusesem înainte că nu am avut şi ne-am asumat partea de vină”, a spus Mircea Hava, în conferinţa PNL, în cadrul căreia a subliniat că partidul a greşit foarte mult în campania electorală.

Delegaţia PNL de la consultările de miercuri de la Palatul Cotroceni a fost condusă de preşedintele interimar Raluca Turcan, iar din ea au mai făcut parte Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Cristina Buşoi şi Marian Petrache. Vicepreşedintele PNL, Mircea Hava, a subliniat că în cadrul consultărilor s-a discutat şi despre formarea noului guvern, cât şi despre posibilitatea formării unui executiv de dreapta.

”Asta a fost singura discuţie politică. În rest s-a discutat de ce am făcut şi ce nu am făcut şi de ceea ce se discută la negocieri şi legat de formarea noului guvern. Noi nu putem face guvernul şi se poate face o singură chestie pe dreapta”, a spus Mircea Hava, care conduce Alba Iulia de peste 20 de ani.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close