Antena 3 Politică Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre întâlnirea cu Donald Trump

Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre întâlnirea cu Donald Trump

de S.T.    |    29 Ian 2017   •   21:22
Ce spune premierul Sorin Grindeanu despre întâlnirea cu Donald Trump

Premierul Sorin Grindeanu a declarat duminică, la Antena 3, că primul contact pe care l-a avut, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu preşedintele Donald Trump şi cu administraţia SUA a fost „extrem de important” pentru România.

„Important e că am avut împreună cu domnul preşedinte Liviu Dragnea întâlniri. (...) A fost foarte bine (...) pentru noi, şi pentru mine şi pentru preşedintele Camerei Deputaţilor, că am putut intra în contact direct cu oameni care au reprezentat stâlpi pentru preşedintele Trump în campania electorală, o campanie electorală încununată cu succes, şi care încep să se regăsească în administraţia americană. Acest prim contact pentru noi - indiferent că am fost oficiali sau neoficiali (...), astea sunt lucruri şi nuanţe răutăcioase - este extrem de important, nu pentru persoana fizică Sorin Grindeanu sau Liviu Dragnea, este extrem de important pentru noi, ca şi ţară”, a declarat Sorin Grindeanu, duminică, la Antena 3.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close