Antena 3 CNN Politică Ce urmează după desemnarea lui Sorin Grindeanu premier. ”Calendarul este extrem de scurt”

Ce urmează după desemnarea lui Sorin Grindeanu premier. ”Calendarul este extrem de scurt”

Ce urmează după desemnarea lui Sorin Grindeanu premier. ”Calendarul este extrem de scurt”
Sursa foto: Foto: presidency.ro
30 Dec 2016   •   10:27

Noul premier desemnat Sorin Grindenu declara, miercuri seară, la Antena 3, că va iniția consultări în coaliţia PSD-ALDE, pentru a se stabili un calendar, imediat după ce președintele Klaus Iohannis își va anunța decizia.

''Calendarul este extrem de scurt (...). O să mă consult cu coaliţia, cu preşedinţii celor două Camere şi o să stabilim acest calendar. Noi ne-am fi dorit, şi aici nu vorbesc de mine, să facem acest lucruri în urmă cu o săptămână, când a fost desemnată Sevil Shhaideh'', a mai spus el.

Întrebat dacă are să-i comunice ceva preşedintelui Kalus Iohannis, Sorin Grindeanu a răspuns: ''Responsabilitate şi modestie. Asta vom încerca să transmitem, dacă dânsul va face această nominalizare''.

Sorin Grindeanu este noul premier desemnat al României. Grindeanu a fost nominalizat miercuri pentru funcția de prim-ministru. Propunerea a fost aprobată miercuri în Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat.

Klaus Iohannis a semnat decretul fără a face vreo declarație publică și fără a-și asuma public această numire. Singura reacție din partea Administrației Prezidențiale a fost un comunicat apărut în această dimineață pe site-ul presidency.ro, în care se anunță acceptarea lui Sorin Grindeanu și desemnarea lui pentru funcția de prim-ministru. 

 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close