Ciolacu: PSD nu votează prelungirea stării de alertă cum a fost în ultima lună

de M.Z.    |    11 Iun 2020   •   15:38
Ciolacu: PSD nu votează prelungirea stării de alertă cum a fost în ultima lună Hepta

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că exclude varianta ca partidul său "să voteze o prelungire a stării de alertă în forma ultimelor 30 de zile".

În plus, social-democraţii solicită şi redeschiderea spitalelor pentru boli cronice și stoparea achizițiilor publice fără licitație, a mai precizat liderul PSD.

"Este exclus ca PSD să voteze o prelungire a stării de alertă în forma ultimelor 30 de zile. Mai exact, colegii mei au venit cu câteva propuneri clare către guvern, respectiv când vor veni cu cererea de încuviințare a stării de alertă să cuprindă redeschiderea spitalelor pentru boli cronice, redeschiderea spitalelor suport COVID care nu au avut pacienți în ultimele 30 de zile, exclus continuarea procedurii de achiziții publice fără licitație sau angajări prin derogare de la lege. 

În schimb, considerăm pentru încă o perioadă limitată obligativitatea purtării de măști în spații închise, cu respectarea limitării persoanelor pentru evenimente și distanțarea socială", a declarat Marcel Ciolacu, joi, după ședința conducerii partidului.

Guvernul va aproba, în ședința de joi seara, hotărârea pentru prelungirea stării de alertă.
 

Parteneri
sati
x close